ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εβαλε Διαμάντη στη μηχανή του

εβαλε-διαμάντη-στη-μηχανή-του-461670

Με τον 25χρονο Βολιώτη επιθετικό Βαγγέλη Διαμάντη ενισχύθηκε από χθες ο Πύρασος, με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να υπογράφει για έξι μήνες με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου, των Τρικάλων αλλά και προσφάτως των Ποντίων Κατερίνης.

Ο Διαμάντης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κατερίνης με την οποία αγωνίστηκε φέτος σε 11 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας παράλληλα δύο τέρματα. Την σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί ξανά στην Δ’ Εθνική με τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μία χρονιά μετά μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική, έχοντας 16 συμμετοχές και οκτώ τέρματα, συμβάλλοντας στην αλλαγή της κατηγορίας. Στη συνέχεια και πάλι με τους ερυθρόλευκους έπαιξε μέχρι και το χειμώνα του 2009 στην Β’ Εθνική σε 13 αγώνες, δίχως όμως τέρμα. Από το Βόλο δόθηκε ως δανεικός στα Τρίκαλα, με την ομάδα των οποίων συμμετείχε για ένα εξάμηνο στη Δ’ Εθνική, βοηθώντας στην άνοδο της Γ’ Εθνικής αρχικά και στη Β’ την επόμενη χρονιά, έχοντας μάλιστα 15 παρουσίες και ένα γκολ. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε με την φανέλα των Ποντίων Κατερίνης, από τους οποίους και αποχώρησε για να βρει τον επόμενο σταθμό του στη Νέα Αγχίαλο. Συνολικά στη Β’ Εθνική Κατηγορία μετράει 13 συμμετοχές, ενώ στην Γ’ 42 με 11 τέρματα. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μάλιστα είχε και επαφές με την ομάδα της Νίκης, με την οποία όμως δεν συμφώνησε στο οικονομικό σκέλος, παρότι επιθυμία του ήταν να συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Πυράσου. Ξέρω ότι ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου θέλει να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ομάδα αγωνιστικά και βαθμολογικά, ώστε οι φίλαθλοι να είναι ικανοποιημένοι με το θέαμα αλλά και τα αποτελέσματα. Ο Πύρασος είναι ένα ιστορικό σωματείο της Μαγνησίας, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκησή του και το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε ώστε να έρθω στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να συνεχίσουμε βάζοντας τον πήχη ψηλότερα, ομαδικά κι ατομικά. Η δουλειά μου είναι το σκοράρισμα και ελπίζω ότι θα καταφέρω να βάλω πολλά γκολ, ώστε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Πυράσου».

Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση του νεαρού Αργύρη, ο Πύρασος ανακοίνωσε πως η μεταγραφή του από την ομάδα της Νίκης Βόλου δεν θα πραγματοποιηθεί, μιας και δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν προβλήματα σχετικά με το συμβόλαιό του στην ΕΠΟ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου