ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Β. με Λάρισα στο Πανθεσσαλικό

ο-ολυμπιακός-β-με-λάρισα-στο-πανθεσσαλ-756177

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει και σήμερα να δείχνει τα καλά στοιχεία που έχει ως ομάδα έτοιμη για άνοδο… έχοντας ένα δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό τεστ με ομάδα ανώτερης κατηγορίας αφού θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό (18.15) με την ομάδα της Λάρισας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που στις 18.15 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σ’ ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» αφού η ομάδα της Λάρισας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Nations League. Μάλιστα η ΑΕΛ θα έρθει πλήρης στον Βόλο και οι μόνες απουσίες της θα είναι οι τραυματίες Μόρας και Ζίζιτς.

Τελευταία φορά άλλωστε που Ολυμπιακός και Λάρισα έπαιξαν φιλικό στο Πανθεσσαλικό ήταν στις 17/8/2008 με την ΑΕΛ του Μ. Ουζουνίδη να φεύγει νικήτρια με 2-0, με γκολ των Ζουράφσκι στο 16’ και του Νίκου Νταμπίζα με κεφαλιά, στο 54’.

Οι ερυθρόλευκοι στα έως τώρα δείγματά τους με ομάδες ανώτερης κατηγορίας ήταν θετικοί αφού παρά ότι έχασαν από τον Άρη ήταν πολύ καλύτεροι ενώ κέρδισαν τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή, ενώ με ομάδες που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα βρήκαν τους τρόπους να επιβληθούν των Μετεώρων, ενώ του έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια με τον Αλμυρό και ήταν το δεύτερο ματς που δεν σκόραρε…

Στο σημερινό φιλικό με την Λάρισα πιθανόν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τον Περικλή Αμανατίδη. Απουσία για τον Ολυμπιακό θα είναι και πάλι ο Αντ. Καμπλιώνης, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ντέιβιντ Ναζίμ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την τενοντίτιδα.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του σημερινού φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 18:15, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τιμή εισόδου 7 €, γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€, άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

«Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν θα διατεθεί κερκίδα για οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεση τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 17:00».

Στη μνήμη του Θανάση Βήτα

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού ποδοσφαιριστή της Θανάση Βήττα το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα στην οικογένειά του.

«Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της Super League και παράλληλα να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα της ομάδας μας».

Ανακοίνωση Austrian Boys

Ανακοίνωση για το σημερινό φιλικό εξέδωσαν οι Austrian Boys. Αναλυτικά: «Σάββατο απόγευμα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό, έχουμε αγώνα με τη πελάτισσα ΑΕΛ. Παρόλο που μας χωρίζουν δύο κατηγορίες, η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά. Καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσουν τις κερκίδες του σταδίου και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα μας τη χρονιά αυτή, τη χρονιά της ανόδου».

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

«Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) Πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)».

Εναρξη στην ακαδημία

Ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου, που βρίσκονται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο 10-12 το πρωί και 6-8 μ.μ. κ. Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς τις απογευματινές ώρες και στους υπεύθυνους της ακαδημίας κ.κ. Αγραφιώτη Φώτη τηλ. 6951668494 και Σταμπουλή Σταύρο τηλ. 6983500671.

Υπενθυμίζεται ότι στην ακαδημία φέτος θα λειτουργήσει και σχολή τερματοφυλάκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου