ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αρμονικό κλίμα στον Βόλος 2004»

αρμονικό-κλίμα-στον-βόλος-2004-756185

Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον ΑΣ Βόλος 2004, που βρίσκει τη γυναικεία ομάδας της Ελένης Κουσκούνη να προπονείται σκληρά, ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι πρώτες μέρες προπονήσεων για το βολιώτικο σωματείο κύλησαν με όλες τις παίκτριες να παίρνουν μέρος στις εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες λιπομετρήσεις, ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Απούσες από την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για τις ερυθρόλευκες ήταν η Μαρία Αβντόλι, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων, αλλά και η Δήμητρα Γρηγοριάδη που συμμετείχε σε προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων. Οι δύο παίκτριες θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα, ενώ η Αβντόλι ίσως μείνει κάποιες ακόμα ημέρες εκτός προετοιμασίας, λόγω ενός διαστρέμματος που την ταλαιπωρεί.

Η νέα τεχνικός Έλενη Κουσκούνη ανέλαβε πρόσφατα την ομάδα που την έχει αναδείξει, ως βασική προπονήτρια, με στόχο να φέρει τον ΑΣ Βόλος 2004 στην Α’ Εθνική. Η ομάδα του Βόλου απαρτίζεται φέτος από ένα νεανικό ρόστερ, ενώ στόχος των διοικούντων είναι να προωθηθούν νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα, από την ακαδημία, όπως ήδη συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις.

Παράλληλα, η ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει δύο δυνατές μεταγραφές -παικτριών που πέρσι αγωνίζονταν στην Α’ Εθνική-, που θα την βοηθήσουν στην προσπάθεια για άνοδο.

Η 27χρονη τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το κλίμα που έχει συναντήσει στη νέα της ομάδα και μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σημειώνει: «Οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας κυλούν εξαιρετικά για την ομάδα, ενώ τα αποτελέσματα των εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων με εξέπληξαν ευχάριστα, αν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε μπει σε ρυθμό προπονήσεων, ενώ ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις ακαδημίες, από νέα παιδιά που έρχονται και θέλουν να συμμετέχουν σε προπονήσεις. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα είναι και πιο πλήρης, βάσει των μεταγραφών που θα γίνουν και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, αλλά και των παιδιών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι βαδίζουμε σε ένα αρμονικό κλίμα, με πολύπλευρη συνεργασία σε κάθε επίπεδο και η χρονιά προβλέπεται ιδιαίτερα δημιουργική για εμάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου