ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υψηλού επιπέδου το ρόστερ»

υψηλού-επιπέδου-το-ρόστερ-461708

Μετά τη συνάντηση του Γόντικα με τους Φερέιρα και Φρέιτας για την εικόνα της ομάδας και τη βελτίωση αυτής, διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δυσανασχέτηση των δύο Πορτογάλων μια και ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να κάνει μεταγραφές.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αντέδρασε, βγάζοντας μια ανακοίνωση στο site του «τριφυλλιού» που διαψεύδει τα δημοσιεύματα, λέγοντας, πως το ρόστερ της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου και πως οι πράσινοι έχουν όλα τα φόντα να πετύχουν τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση: «Επειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόμαστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Φρέιτας να έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκειά μας για δήθεν έλλειψη λύσεων στο ρόστερ και αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου τόσο το εύρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Εννοείται πως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η προοπτική να μην γίνουν μεταγραφές είναι σαφής εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συζήτησης, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μας απασχόλησε σήμερα, αλλά και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι πως θα βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω αυτό που έχω πει και δημόσια κατ’ επανάληψη: μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε και τη δυνατότητα και το κίνητρο και την ποιότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επιτυχία».

 
«Μάχη μέχρι τέλους»
Τη δέσμευση πως θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού, παρά τη δυσμενέστατη θέση που βρίσκεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έδωσαν στον Δημήτρη Γόντικα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κάρλος Φρέιτας. Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση για περίπου μία ώρα με τους δύο Πορτογάλους, αναζητώντας τα αίτια της κακής πορείας της ομάδας, αλλά και λύσεις για το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναγνώρισαν τις ευθύνες που τους αναλογούν, δεσμεύτηκαν απέναντι στον επικεφαλής της διοίκησης πως δεν θα καταθέσουν τα όπλα και διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα υπάρξει σαφής αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που διαθέτουμε. Δεν τα παρατάμε. Δεν είναι ώρα για δάκρυα, αλλά για μάχη», φέρονται να είπαν στον Δημήτρη Γόντικα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος δεν μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, παρότι υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα τους καλούσε να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος.


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου