ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέκα χιλιάδες Πειραιώτες στο Βόλο!

δέκα-χιλιάδες-πειραιώτες-στο-βόλο-461773

Πάνω από επτά χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς αναμένεται να βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ομάδα του Πειραιά. Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραχωρήσει στην ΠΑΕ του Πειραιά περίπου επτά χιλιάδες εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, όμως με χθεσινά δημοσιεύματά τους οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού Πειραιώς ανέφεραν ότι στον Βόλο την Κυριακή θα ταξιδέψουν και τρεις χιλιάδες οπαδοί προς αναζήτηση εισιτηρίου στην πόλη μας. Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη «απόβαση» φιλοξενούμενων φιλάθλων στην ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Με νωπές ακόμα τις συνέπειες από την «επίσκεψη» των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ η τοπική κοινωνία απεύχεται την επανάληψη των θλιβερών επεισοδίων.
Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτός από τις τεράστιες ζημιές που προξένησαν στον Πανθεσσαλικό είχαν προξενήσει και τεράστιες ζημιές στα καταστήματα του Βόλου και κυρίως στα καταστήματα της παραλίας, όπου και εκτός από τα σπασίματα και τις απειλές εναντίον ιδιοκτητών και εργαζομένων άφησαν πίσω τους και απλήρωτους λογαριασμούς που υπολογίζονται σε 50 χιλ. ευρώ. Γενικότερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναστάτωσαν για πολλές ώρες την ομαλή ροή της ζωής και της κίνησης στην αγορά.
Βεβαίως η αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς διακρίνεται από μία ειδοποιό διαφορά, μιας και οι σχέσεις των δύο ερυθρόλευκων ΠΑΕ είναι άριστες και κινούνται σε επίπεδο άριστης συνεργασίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο ΠΑΕ έχει περάσει και στους οπαδούς των δύο ομάδων, περιορίζοντας έτσι τις πιθανότητες να επαναληφθούν τα θλιβερά επεισόδια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Όλοι εύχονται η αναμέτρηση της Κυριακής να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου