ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Λάρισα αύριο στο Πανθεσσαλικό

με-λάρισα-αύριο-στο-πανθεσσαλικό-757004

Δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό έχει η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου αφού αύριο στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί με την ομάδα της Λάρισας. Το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θησέα Αγριάς αφού πέρασε από… χίλια κύματα, ματαιώθηκε οριστικά και η διοίκηση του Ολυμπιακού έκλεισε φιλικό με την ΑΕΛ αύριο Σάββατο 8/9 στο Πανθεσσαλικό (18.15). Πάντως η φιλική αναμέτρηση με τον Θησέα πιθανόν θα γίνει στα εγκαίνια του νέου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αγριάς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σημασία έχει ότι αύριο οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που στις 18.15 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σ’ ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» αφού η ομάδα της Λάρισας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Nations League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα υποδεχτεί την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ., η οποία δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

Τόσο η διοίκηση της Α.Ε.Λ., όσο και οι φίλαθλοι (φιλοξενούμενων) που θα παρευρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα τύχουν της άριστης φιλοξενίας μας».

Τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Λάρισα έπαιξαν φιλικό στο Πανθεσσαλικό ήταν στις 17/8/2008 με την ΑΕΛ του Μ. Ουζουνίδη να φεύγει νικήτρια με 2-0, με γκολ των Ζουράφσκι στο 16’ και του Νίκου Νταμπίζα με κεφαλιά, στο 54’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων τότε ήταν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Θέμελης (46’ Βεζυρίδης), Γεροντίδης (62’ Γουσούλης), Γκαρσία (46’ Ντιόγκο), Ιωάννου (62’ Διαμάντης), Κατσικάς, Κοντέων, Μάγερνικ, Ραγκουέλ, Ραμί (62’ Τσουλάκος), Σκαρτσίλας (46’ Γιακάκογλου), Στεφανίδης.

ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης (59’ Βράνιτς), Κώτσιος (46’ Ααράμπ), Φεράρι (46’ Νταμπίζας), Βενετίδης (46’ Κατσιαρός), Βέμπερ (75’ Μπουκουβάλας), Κυριακίδης (46’ Ιγκλέσιας), Σαρμιέντο (75’ Παστόρ), Φωτάκης (75’ Βλασόπουλος), Πάρα (71’ Λαμπρόπουλος), Τσίγκας (83’ Μπανούσης), Ζουράφσκι (46’ Σολάνο).

Στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή συγκρότηση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό αλλά πάνε μια εβδομάδα πιο μετά για την επίσημη σέντρα και έτσι θα περιμένουμε κι άλλο φιλικό …

Οι ερυθρόλευκοι στα έως τώρα δείγματά τους με ομάδες ανώτερης κατηγορίας ήταν θετικοί αφού παρά ότι έχασαν από τον Άρη ήταν πολύ καλύτεροι ενώ κέρδισαν τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή, ενώ με ομάδες που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα βρήκαν τους τρόπους να επιβληθούν των Μετεώρων, ενώ του έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια με τον Αλμυρό και ήταν το δεύτερο ματς που δεν σκόραρε…

Στο αυριανό φιλικό ενδέχεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ντέιβιντ Ναζίμ που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή. Ο Νιγηριανός μέσος υποφέρει από τενοντίτιδα και το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έκρινε πως ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί και επανέρχεται πάλι στις προπονήσεις , ενώ ο Αντώνης Καμπλιώνης δείχνει βελτίωση και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση πιο σύντομα από τους αρχικούς υπολογισμούς αλλά όχι πριν το τέλος του μήνα.

Επίσης υπό δοκιμή είναι στις προπονήσεις και από το μικροσκόπιο του Περικλή Αμανατίδη περνά ο 23χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός Μαξίμ Ταμπά που έπαιξε στη γαλλική U.S. Roye, στη βουλγαρική Μπάνσκο και την περίοδο 2016-17 φόρεσε για λίγο την φανέλα του Εορδαϊκού, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη μνήμη του Θανάση Βήτα

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού ποδοσφαιριστή της Θανάση Βήττα το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα στην οικογένειά του.

«Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της Super League και παράλληλα να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα της ομάδας μας.

Επίσης γνωρίζουμε στους φιλάθλους ότι η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να μην διατεθεί ξεχωριστή κερκίδα για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων».

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

«Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) Πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)».

Έναρξη στην ακαδημία

Ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου, που βρίσκονται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου. Οι εγγραφές συνεχίζονται και για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο 10-12 το πρωί και 6-8 μ.μ. κ. Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς τις απογευματινές ώρες και στους υπεύθυνους της ακαδημίας κ.κ. Αγραφιώτη Φώτη τηλ. 6951668494 και Σταμπουλή Σταύρο τηλ. 6983500671. Υπενθυμίζεται ότι στην ακαδημία φέτος θα λειτουργήσει και σχολή τερματοφυλάκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου