ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί στο β’ γύρο

με-το-δεξί-στο-β-γύρο-462049

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Μαγνησίας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Τόσο ο Πύρασος, όσο και ο Ρήγας Φεραίος, πήραν τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς και έτσι ξεκόλλησαν και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από τη μία ο Ρήγας Φεραίος συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, μιας και πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 του Απεραντιακού εκτός έδρας. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία των κυανόλευκων μακριά από το Βελεστίνο και όπως ήταν φυσιολογικό πανηγυρίστηκε δεόντως. Με αποκλειστικό στόχο να ξεφύγει όσο γρηγορότερα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη έχει πραγματικά εντυπωσιάσει στα τελευταία παιχνίδια και όπως ήταν φυσιολογικό πέρασε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Όσον αφορά στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Καρπενήσι οι Βελεστινιώτες έφυγαν με το διπλό χάρη σε τέρματα των Λαμπρογιώργου στο 27ο και Μπλότσικα στο 70ο δίχως να ανησυχήσουν για το τέρμα των γηπεδούχων στο 72’ που μείωσαν με πέναλτι.

Όσον αφορά την ομάδα του Πυράσου, οι Αγχιαλίτες κατάφεραν να αξιοποιήσουν την δύναμη της έδρας τους και να πάρουν την νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕ Σπερχειάδας. Δια ποδός Πετρίδη ήρθε το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό με τον αρχηγό των κυανόλευκων να δείχνει τον δρόμο της νίκης στους συμπαίκτες του. Η προχθεσινή ήταν η τρίτη μάλιστα εντός έδρας μιας και ο Πύρασος μετρά ακόμη δύο ισοπαλίες αλλά και δύο ήττες. Το 2-0 πέτυχε ο Αρσένος στο 57’, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Πετρίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 66’.

Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής

Πετρωτό – ΑΟ Καρδίτσας 2-1

Λαμία – Πυργετός 1-1

Απεραντιακός – Ρήγας Φεραίος 1-2

Οικονόμος – Μουζάκι 4-1

Απόλλων Λάρισας – Ελασσόνα 0-0

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Α.Ε Σπερχειάδας 3-0

Μετέωρα – Λιανοκλάδι 1-1

Το πρόγραμμα της 15ης Αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας – Πυργετός

Ρήγας Φεραίος – Πετρωτό

Μουζάκι – Λαμία

Ελασσόνα – Απεραντιακός

Α.Ε. Σπερχειάδας – Οικονόμος

Λιανοκλάδι – Απόλλων Λάρισας

Μετέωρα – Πύρασος Ν. Αγχιάλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου