ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη με νέα πρόσωπα για Βόλος 2004

πρώτη-με-νέα-πρόσωπα-για-βόλος-2004-758164

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ για τον Α.Σ. Βόλος 2004, που φέτος θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, στηριζόμενος σε ένα νεανικό σύνολο και με πολλές αλλαγές στη σύνθεση των προσώπων που αναλαμβάνουν βασικά πόστα στην ομάδα.

Η ομάδα, μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τον Χρήστο Κολημήτρα, θα πορευτεί με την Ελένη Κουσκούνη, στην πρώτη της αποστολή ως βασική προπονήτρια.

Η 27χρονη πρώην διαιτητής, παίκτρια σε ομάδες Α’ Εθνικής και διεθνής με την Εθνική ομάδα, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β εργάστηκε την περσινή χρονιά στο Μαγνησιακό, όντας προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου, από τον οποίο παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η Κουσκούνη, νέα τεχνικός της ομάδας του ΑΣ Βόλος, θα προσπαθήσει να ανεβάσει και πάλι την ομάδα του Βόλου στην Α’ Εθνική, ενώ στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε ότι «είναι ένα όνειρο ζωής που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε, ως πρώτη προπονήτρια».

Γενικός αρχηγός της ομάδας τίθεται η Μαρία Γουγούση, ενώ ρόλο στις ακαδημίες θα έχουν τόσο η Ειρήνη Ανδρέου, βασική παίκτρια όλη την περασμένη σεζόν, όσο και η Εύα Ζαμπάκα, που επίσης αποχώρησε από τον Μαγνησιακό.

Τέλος, δύο νέες παίκτριες ετών…13 ήδη προσχώρησαν στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τις Μαρία Τυρτιράκη και Καλλιόπη Κομνιώτη, που θα πάρουν τις πρώτες εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας του Α.Σ. Βόλος, που προχθές πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση αναφέρει:

«Η ομάδα μας πιστή στο ραντεβού της με τα εθνικά πρωταθλήματα ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019, που θα τη βρει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η φετινή χρονιά θα βρει την ομάδα σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, αφού ήδη από πέρυσι έχει ξεκινήσει η ανανέωση του ρόστερ, με την προώθηση αρκετών νέων κοριτσιών από την ακαδημία του συλλόγου και στόχο τη δημιουργία ενός δυνατού και νεανικού συνόλου με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (3/9) έγινε η πρώτη συνάντηση, παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των παικτριών. Μετά το καλωσόρισμα στα νέα μέλη της ομάδας, παρουσιάστηκε το πλάνο της φετινής χρονιάς καθώς και ο προγραμματισμός της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες μέρες θα είναι καθημερινές, ενώ ήδη προγραμματίζονται και κάποια φιλικά.

Από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας θα απουσιάσουν δικαιολογημένα η Μαρία Αβντόλι που βρίσκεται στο Λιχτενστάιν με την Εθνική Νεανίδων και η Δήμητρα Γρηγοριάδη, που κλήθηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων στην Αθήνα.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!».

Ευχαριστεί τον Χρήστο Κολημήτρα η διοίκηση: Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 ευχαριστεί για την προσφορά του τον πρώην προπονητή της ομάδας, Χρήστο Κολημήτρα: «Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 ευχαριστεί τον προπονητή Χρήστο Κολημήτρα για την προσφορά του στην ομάδα την περσινή δύσκολη σεζόν και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου