ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το σερί τους

για-το-σερί-τους-462363

Για το σερί τους και την κατάκτηση βαθμών που έχουν ανάγκη θα παίξουν σήμερα στις 3 μ.μ. στην πρεμιέρα του β’ γύρου του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής Πύρασος και Ρήγας στον 4ο όμιλο. Από τη μία ο Πύρασος που προέρχεται από δυο ισοπαλίες και μια νίκη θα φιλοξενήσει την ΑΕ Σπερχειάδας, ενώ από την άλλη ο Ρήγας μετά από 2 νίκες θα φιλοξενηθεί από τον Απεραντιακό.

Τρίτη σερί νίκη θέλει ο Ρήγας

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα η ομάδα του Ρήγα Φεραίου φιλοξενούμενη από τον Απεραντιακό στο Καρπενήσι . Οι κυανόλευκοι μετά από ένα σερί δύο συνεχόμενων νικών μέσα στο 2011 ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον αφήσει τον σημερινό τους αντίπαλο μια ανάσα από την ουραγό Λαμία.

Ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις δυνάμεις του Δανιλόπουλου αλλά και του Μπάτη που εξέτισαν την ποινή τους. Έτσι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Γρούνας, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Μιχολίτσης, Δανιλόπουλος, Μπάτης, Γούτσιος, Βογιατζής, Βουραζέρης, Σκλαπάνης, Μπλότσικας, Μπίκας, Μόσιος, Γάρος, Μπάτης, Λαμπρογεώργος, Σπαθής και Ντόντος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου από την Άρτα.

Κόντρα στην ΑΕ Σπερχειάδας ο Πύρασος

Την ΑΕ Σπερχειάδας θα φιλοξενήσει σήμερα ο Πύρασος επιστρέφοντας και πάλι στην έδρα του μετά το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με το Μουζάκι. Η ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα και στο σημερινό παιχνίδι μονόδρομος μοιάζει να είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπασδάνη που είναι τιμωρημένος και Αποστολίδη που είναι ανέτοιμος. Επιστρέφει όμως ο Κίτσος από τιμωρία αλλά και ο Βούλγαρης από τραυματισμό.

Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Κόκκας, Στεφανής, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Δανόπουλος, Κοντοβάς, Μπούτλας, Ζαρίφης, Φασουράκης, Γκιγκιλασβίλι, Νούσιας, Αρσένος, Πετρίδης, Βούλγαρης, Γκάγκας και Ταφίλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γ. Μαστάκας από τη Θεσσαλονίκη.

Το σημερινό πρόγραμμα της 14ης Αγωνιστικής

Πετρωτό – ΑΟ Καρδίτσας

Λαμία – Πυργετός

Απεραντιακός – Ρήγας Φεραίος

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Μουζάκι

Απόλλων Λάρισας – Ελασσόνα

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Α.Ε. Σπερχειάδας

Μετέωρα – Λιανοκλάδι.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου