ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το καλό του πρόσωπο κόντρα σε ΑΕΚ

με-το-καλό-του-πρόσωπο-κόντρα-σε-αεκ-462640

Η επιστροφή στις νίκες, η πρώτη νίκη του β΄γύρου, η πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ εκτός έδρας, το γκολ που λείπει για τρεις αγωνιστικές, η τρίτη εκτός έδρας φετινή νίκη και η συνέχεια των καλών εμφανίσεων αλλά με περισσότερη ουσία είναι αυτά που ζητάει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που στη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αγωνίζεται στις 7.30 μ.μ. στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη την περασμένη Τρίτη στην Κέρκυρα για το κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι προέρχονται απο ήττα στο Βόλο από τον ΠΑΟΚ και δυο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες με Πανιώνιο, Εργοτέλη, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τη βαθμολογική τους άνοδο.

Το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι η νέα πρόκληση για τον Ολυμπιακό, που κόντρα σε θεωρητικά μεγάλες ομάδες δείχνει το καλό του πρόσωπο, ενώ θυμίζουμε ότι και η τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα έχει σημειωθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα επί του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ πάντως μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, επίσης προέρχεται από μεγάλη νίκη στο κύπελλο κερδίζοντας 0-2 τον ΠΑΟ.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως «βρίσκουμε την ΑΕΚ σε μια συγκυρία πολύ καλή για εκείνη. Έχει δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην ομάδα ο Χιμένεθ. Από τη μεριά μας θα πρέπει να έχουμε σωστό πρέσινγκ, καλές αλληλοκαλύψεις και να σβήσουμε τα ατού της».

Για το σημερινό παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, επιστροφές και ευχάριστα μηνύματα.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Λεάντρο Άλβαρεζ επιστρέφει από τιμωρία και ο Χαβιέ Ουμπίντες θα αγωνισθεί για πρώτη φορά στο β΄ γύρο, αλλά υπάρχουν και απουσίες που λόγω τιμωρίας μένουν εκτός ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Πέτερ Ντολεζάι. Επίσης απουσιάζει ο Νίκος Ψυχογιός και στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη είναι οι Γιακούποβιτς, Μ.Ρόκα, Τόμας, Ουμπίντες, Μαρτίν, Μπρέσκα, Καπετάνος, Αλβάρες, Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα, Αναστασίου, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε, Μητρόπουλος, Γκότοβος, Σολάκης, Τικάο Μπερτόλντι και για πρώτη φορά ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.

Ο Ολυμπιακός που θα προσθέσει στο ρόστερ του και τον Ουρουγουανό Φορναρόλι θα θελήσει σήμερα να κάνει την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ, που ο προπονητής της Μανόλο Χιμενεθ χαρακτήρισε χθες το σημερινό παιχνίδι δύσκολο: «Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει καλές τοποθετήσεις. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και επιπλέον έχει μία μέρα παραπάνω ξεκούραση από εμάς. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε πριν το παιχνίδι. Θέλω να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και να είμαστε τόσο αποτελεσματικοί, όσο στα προηγούμενα τρία παιχνίδια».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου