ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα βρήκε δύσκολα στον Αλμυρό

τα-βρήκε-δύσκολα-στον-αλμυρό-762882

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα βρήκε δύσκολα ο Ολυμπιακός Βόλου στο χθεσινό 5ο φιλικό, που ήταν το δεύτερο χωρίς να πετύχει γκολ και έχασε στο τέλος 1-0 από τον Γ.Σ. Αλμυρού που θα είναι από τις ομάδες που οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το χθεσινό τεστ στον Αλμυρό πάντως είχε χρήσιμα συμπεράσματα ενώ παρουσιάστηκαν κάποιες μικρές αδυναμίες προς διόρθωση καθώς οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν καλύτεροι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά έλειπε η καλή τελική προσπάθεια ενώ προς το τέλος με μια αδράνεια στην άμυνα όπως και στο ματς με τον Αρη ο Ολυμπιακός έδωσε το δικαίωμα στον ΓΣΑ που προσπάθησε ώς το τέλος να πάρει τη νίκη με γκολ στο 86΄από τον Βαγγέλη Τσιουρή.

Στο χθεσινό φιλικό ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε με μια διαφορετική 11άδα σε σχέση με το νικηφόρο ματς της περασμένης Κυριακής με τερματοφύλακα τον Παλιούρα, δεξιά στην άμυνα τον Παπουτσογιαννόπουλο, αριστερά τον Μπουτζίκο και στόπερ τους Παπαϊωάννου και Νόνη. Με αμυντικό χαφ τον Κόλα και πιο μπροστά τον Ναζίμ, ο Σκοπελίτης αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα με τον Ζγκούρη αριστερά, ενώ ο Λώττας είχε τον επιτελικό ρόλο και ο Φλίγκος ήταν ο προωθημένος φορ…

Για τον Γ.Σ. Αλμυρού που έδειξε ότι και φέτος θα δυσκολέψει πολλές ομάδες ο Στέλιος Αρσένος παρέταξε τερματοφύλακα τον Σταυράκη και στην άμυνα δεξιά τον Καρρά αριστερά τον Μπαρούτα και στόπερ τους Σουρνάρα και Κόκκα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Βανγκελί και Δημηνάς, ο Τσιώλης έπαιξε πίσω από τον προωθημένο Τζοβάρα, ενώ στις πτέρυγες ήταν ο Τσελεπής και ο άτυχος Κοντοβάς που αποχώρησε τραυματίας πριν το 25λεπτο.

Κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του Γ.Σ. Αλμυρού, με τον Άρη Λώττα να δημιουργεί αλλά να μην υπάρχει η καλή τελική προσπάθεια και το γκολ, ενώ η πρώτη καλή ενέργεια ήταν για τον ΓΣΑ όταν στο 6’ ο Τσιώλης σούταρε με τον Παλιούρα να αποκρούει .

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια βρήκαν χώρους στην επίθεση με τον Σκοπελίτη στο 10’ να σουτάρει μέσα από την περιοχή άουτ), στο 14’, ο Ζγκούρη προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Σταυράκη με τον τερματοφύλακα του Αλμυρού να αποκρούει σωτήρια ,όπως έκανε και στο 22’ σε σουτ του Φλίγκου ενώ στη συνέχεια της φάσης διώχτηκε και σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου

Λίγο μετά ο Σταυράκης ήταν πάλι σε ετοιμότητα όταν ο Φλίγκος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι και στο 34’ κεφαλιά μέσα στην περιοχή, από τον Ζγκούρη έφυγε άουτ όπως έγινε και δυο φορές στη συνέχεια με κεφαλιά και σουτ του Ναζίμ μετά από μπαλιές του Λώττα που είχε και μια καλή εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σταυράκη.

Ενδιάμεσα ο Αλμυρός απείλησε με ένα σουτ του Τσιώλη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πάλι να είναι επιθετικός και στο 49’ ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ ο Ρόκας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ όπως κατέληξε στο 51’ σουτ του Σκοπελίτη και στο 54’ σουτ του Ζγκούρη.

Ο ΓΣΑ στη συνέχεια πήρε χώρους εκμεταλλεύτηκε αδράνειες στην άμυνα του Ολυμπιακού και στο 58’ ο Τσελεπής με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 74’ ο Τιμπλαλέξης σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά άουτ ενώ νέο σουτ του Τσελεπή στο 80’ ο Παλιούρας μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Ολυμπιακός απείλησε και πάλι όταν ο Σερτζίνιο στο 82’ εκτέλεσε φάουλ, ο προωθημένος Λεάντρο πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βίτσου, ενώ ο ΓΣΑ ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 86′ με εξαιρετικό σουτ του Τσιουρή.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (73’ Βίτσος), Καρράς, Μπαρούτας (55’ Καλαμίδας), Στουρνάρας, Κόκκας (55’ Παπακώστας), Βανγκέλι, Τσελεπής(82΄Λάμπος), Δημινάς, Τζοβάρας (57’ Τσιουρής), Κοντοβάς (22’ λ.τρ.Κρανάς), Τσιώλης (77’ Τιμπλαλέξης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος (55’ Σάββας), Μπουτζίκος, Νόνης, Παπαϊωάννου (67’ Λεάντρο), Κόλα (73’Καναβός), Σκοπελίτης (55’ Ευθυμιάδης), Ναζίμ (46’ Ρόκας), Φλίγκος (55’ Σαχινίδης), Λώττας (67’ Σερτζίνιο), Ζγκούρι (77’ Πατσής).

Η συνέχεια στα φιλικά είναι μεθαύριο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή.

Μέχρι το πρωτάθλημα η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία: Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00., Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00., Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00 και Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Ο Ολυμπιακός Β. συγχαίρει αθλητές του

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση μπορούν να συνδυαστούν άριστα όταν υπάρχει σωστή προσπάθεια και αγάπη και για τα δύο.

Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους παρακάτω αθλητές για την επιτυχία τους αλλά και να ευχηθούμε σε όλους όσους συμμετείχαν στις εξετάσεις να είναι υγιείς, δυνατοί και να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Ποδοσφαιρικό τμήμα

Κάβουρας Δημήτριος: ΤΕΙ Καβάλας, τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Χούτα Βάλια: Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σχολή Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας

Διαμαντοπούλου Σταματία: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών

Κολιός Κωνσταντίνος: Σχολή Εμποροπλοιάρχων

Καραγιαννόπουλος Κωνσταντίνος: ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Σιμώτας Παντελής: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ανώτατη Τουριστική Σχολή

Χρήστος Βόντζος: ΤΕΙ Λάρισας, Τμήμα Λογιστικής

Καλές Σπουδές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου