ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται για Μυτιλήνη η Νίκη

ετοιμάζεται-για-μυτιλήνη-η-νίκη-462888

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ  
Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα της ομάδας της Νίκης Βόλου το απόγευμα της Τετάρτης στην πρεμιέρα του Β’ γύρου του πρωταθλήματος της Football League 2. Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην κέρδισαν αλλά μείωσαν την διαφορά από την κορυφή. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονή αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.
Η έκβαση της αναμέτρησης δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο κάθε φίλος της Νίκης στο ματς με τον Αετό Σκύδρας, καθώς η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της ομάδας της Καλλονής που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή.
Οι κυανόλευκοι μπορεί να ήθελαν τους βαθμούς της νίκης και να μπήκαν στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο μόνο αυτό, δεν μπόρεσαν όμως να διασπάσουν το πολυπρόσωπο αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από το Παντελής Μαγουλάς.
Η προχθεσινή ήταν η 3η ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της Νίκης σε αντίθεση με την ομάδα της Σκύδρας που πέτυχε την 11η έχοντας πλέον έξι στα εκτός έδρας παιχνίδια!
Μάλιστα η Σκύδρα είναι η πρώτη ομάδα σε ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μαζί με την Αναγέννηση Επανωμής έχει και τις λιγότερες ήττες με μόλις δύο σε 17 αγώνες.
Με την ισοπαλία μπήκε έτσι ένα τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγώνων που είχαν οι κυανόλευκοι με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο τους.
Στα θετικά συγκαταλέγεται όμως το ότι η κυανόλευκη άμυνα διατήρησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα με τον Τάσσο κάτω από τα δοκάρια.
Βέβαια η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, αλλά και βελτίωση στο επιθετικό της κομμάτι.
Αξίζει όμως να σημειωθεί πως η Νίκη μπορεί να μην κέρδισε τον Αετό, πήρε όμως το χειροκρότημα από τον κόσμο της. Το χειροκρότημα ανταποδόθηκε και από τους παίκτες, που πλέον προετοιμάζονται από χθες για το ματς της Κυριακής. Η Νίκη θα μπορούσε να έχει μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή, φθάνοντας σε απόσταση τριών βαθμών σε συνδυασμό με την ήττα της Καλλονής από την Ζάκυνθο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.
 
Ακολουθεί το ντέρμπι
Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονή την ερχόμενη Κυριακή. Η Νίκη είχε γνωρίσει την ήττα στον πρώτο γύρο στο γήπεδο της Νεάπολης και το βέβαιο είναι πως στόχος είναι η ρεβάνς.
Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες των Χατζηκωτούλα και Γρηγοριάδη με τους βασικούς να πραγματοποιούν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Τσάγγαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ενοχλήσεις δίχως να πρόκειται για κάτι σημαντικό είχε ο Μαϊστρέλλης. Δικαίωμα συμμετοχής για το κυριακάτικο παιχνίδι θα έχει και ο Πετράς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.
 
Πρόταση σε Διαμάντη
Την ώρα που η Νίκη φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση πρόταση έχει γίνει στον Βολιώτη επιθετικό Βαγγέλη Διαμάντη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, τα Τρίκαλα και τελευταία στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης από την οποία και έμεινε ελεύθερος. Η αξία του 25χρονου επιθετικού είναι δεδομένη, ωστόσο μέχρι σήμερα το θέμα κολλάει στο οικονομικό. Τη Νίκη φάνηκε να ενδιαφέρει και η περίπτωση της απόκτησης του Πιθαραούλη από τον Πανθρακικό, ο οποίος και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κομοτηνής ,χθες ωστόσο μετά την απόκτηση του Καλαμιώτη με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ η περίπτωση του νεαρού αμυντικού φαίνεται να μην προχωρά.
 
Και αποχωρήσεις…
Μπορεί οι Βλάχος και Γραμματικόπουλος να είχαν βοηθήσει τη Νίκη στα παιχνίδια της μέχρι σήμερα όπως έγινε γνωστό όμως την Τετάρτη οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν. Χθες από τα γραφεία της ομάδας πέρασαν οι Γραμματικόπουλος, Κόσογλου, Δραγάτης και Κουτσογιάννης οι οποίοι και έλυσαν τα συμβόλαιά τους. Από την άλλη όσον αφορά στην περίπτωση του Βλάχου, ο 25χρονος μέσος δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του, περιμένοντας να βρει πρώτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως οι Βλάχος και Γραμματικόπουλος έδειξαν λύσεις τις οποίες εμπιστεύονταν ο νέος προπονητής της ομάδας, αφού μάλιστα τους είχε δώσει και χρόνο στα τελευταία παιχνίδια όπου και έπαιξαν ως αλλαγή.
                                            
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου