ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο τεστ στον Αλμυρό

νέο-τεστ-στον-αλμυρό-764327

Δυνατό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σήμερα (6μ.μ.) στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», ανάμεσα σε ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα παιχνίδι – προπομπό των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι προπονητές των δύο σωματείων, Στέλιος Αρσένος (Γ.Σ. Αλμυρού) και Περικλής Αμανατίδης (Ολυμπιακός Βόλου), ένα μήνα πριν την έναρξη της νέας σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου θέλουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, από μία νέα φιλική αναμέτρηση για αμφότερους, μετά την ήττα των μεν πρώτων από την ΠΑΕ Βόλος με 1-0 και τη νίκη των δεύτερων επί του Απόλλωνα Λάρισας, με το ίδιο σκορ, στα παιχνίδια που έδωσαν την περασμένη Κυριακή 26 Αυγούστου.

Για τον μεν ΓΣΑ, που στο φιλικό με την ΠΑΕ Βόλος ικανοποίησε παρά την ήττα, κοιτώντας στα μάτια μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Γιώργος Ναουμίδης, λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων από προχθές Δευτέρα, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Στέλιου Αλεξανδρή, που προέρχεται από τραυματισμό, με τον τεχνικό των Αλμυριωτών να αποφασίζει αν θα τον χρησιμοποιήσει. Σημειώνεται ότι με τους σημερινούς γηπεδούχους δοκιμάζεται ο Γιώργος Δημητρίου, προερχόμενος από την Κ20 της Ξάνθης και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα αποκτηθεί.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει ήδη ξεχάσει το νικηφόρο φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας, στο οποίο άφησε και πάλι θετικότατες εντυπώσεις -με αντίπαλο που φέτος θα αγωνίζεται στη Football Leauge- θα παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στον Αλμυρό, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές -συμπεριλαμβανομένου και του Μπάμπη Οικονομόπουλου– θα βρίσκονται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Ανακοίνωση – κάλεσμα του ΓΣΑ

Η διοίκηση του Αλμυρού με ανακοίνωσή της απηύθηνε κάλεσμα στους φιλάθλους να παρευρεθούν στο σημερινό φιλικό και να στηρίξουν την ομάδα. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μεταξύ της ομάδας μας και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας “Αθανάσιος Ραγάζος”. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού να δώσουν για ακόμη μία φορά βροντερό παρών, που τόσο πολύ η ομάδα μας το έχει ανάγκη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του παιχνιδιού με τον Γ.Σ. Αλμυρού σημειώνοντας: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού “Αθανάσιος Ραγάζος” και ώρα 6μ.μ.».

Σημεία πώλησης

εισιτηρίων διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα εισιτήρια διαρκείας για το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσε η διοίκηση των ερυθρόλευκων, τονίζοντας πως: «H Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30π.μ. – 2.30μ.μ. και 6μ.μ. – 9μ.μ., Σάββατο 10π.μ. – 2μ.μ..

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10π.μ. – 12μ. και 6μ.μ. 8μ.μ.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10π.μ. – 1μ.μ..

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου