ΒΟΛΕΪ

Στον Βόλο η μαθηματική επιβεβαίωση πρόκρισης

στον-βόλο-η-μαθηματική-επιβεβαίωση-πρ-767471

Έχοντας και οι δύο το απόλυτο των νικών στους προκριματικούς ομίλους (3 στα 3), οι εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών έχουν την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα τελικά των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων του 2019.

Η εθνική γυναικών του βόλεϊ που προετοιμάστηκε στον Βόλο και ξεκίνησε από εδώ τις επιτυχίες της, επιστρέφει σήμερα με το απόλυτο στον Βόλο και παίζοντας στις 8.30μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας με την Ουκρανία περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση της πρόκρισής της στην τελική φάση, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ του 2019 για πρώτη φορά μετά το 2001!

Πλέον η εθνική ενόψει του 4ου αγώνα και πάλι με αντίπαλο την Ουκρανία στις 8.30μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας χρειάζεται τη νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά και την επιστροφή της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, Νορβηγία και Μαυροβούνιο, δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Η βαθμολογία: Ελλάδα 9 β. (9-0 σετ), Ουκρανία 6 β. (6-3 σετ), Μαυροβούνιο (2 αγ.) 0 β. (0-6 σετ), Νορβηγία (2 αγ.) 0 β. (0-6 σετ).

Ωρα πρόκρισης και για άνδρες

Η εθνική ανδρών θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή 26/8 εκτός έδρας με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν (19.00 ώρα Ελλάδας), του οποίου επικράτησε με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη και αποσπάστηκε στη βαθμολογία. Σε περίπτωση νίκης, το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προκρίνεται στην τελική φάση. Η βαθμολογία: Ελλάδα 9, Αζερμπαϊτζάν 4, Σουηδία 4, Λουξεμβούργο 1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου