Ψήφισε... μπαράζ η ΕΠΟ - Σκέψεις για αναβολή της πρεμιέρας από τη Σούπερ Λίγκα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-24, 13:40:09
Ψήφισε... μπαράζ η ΕΠΟ - Σκέψεις για αναβολή της πρεμιέρας από τη Σούπερ Λίγκα

Νέα αναστάτωση… μόλις μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της Super League. 

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε (πέρασε με 10-6) υπέρ του υποβιβασμού τριών ομάδων από τη Super League (14ος – 16ος της βαθμολογίας), του προβιβασμού στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλητή της δεύτερης κατηγορίας και παράλληλα τη διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της πρώτης κατηγορίας με τον δεύτερο της Football League, που είχε κάνει σχετικό αίτημα. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν οι ομάδες της Super League σε 14 (όπως είχε αποφασιστεί ούτως ή άλλως) τη νέα αγωνιστική περίοδο… 

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά της Super League (αυτόματα παύει να ισχύει η προκήρυξή της με την απόφαση της ΕΠΟ) και φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις και για αναβολή της πρεμιέρας. Το πόσο πιθανό είναι αυτό το σενάριο (που σε πρώτη φάση μοιάζει κάπως ακραίο) θα φανεί στο ΔΣ της Λίγκας που θα ξεκινήσει στις 14:00. 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 

1/ Ενημέρωση σε σχέση με ζητήματα αρμοδιότητας ΕΠΟ (αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20, έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19 κλπ.) 

2/ Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ). 

3/ Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 3ης, 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

4/ Διάφορα.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=