ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σολάκης: «Ηταν πέναλτι»

σολάκης-ηταν-πέναλτι-463589

Για το πέναλτι που όπως όλα έδειξαν έκρινε το χθεσινό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα μίλησε αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Ηλίας Σολάκης. Ο ερυθρόλευκος επιθετικός εξέφρασε την πίστη του πως υπήρχε παράβαση στο μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Παρασκευαΐδη. Παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σχετικά με το παιχνίδι τόνισε: «Νομίζω ότι κατά πολύ η φάση του πέναλτι έκρινε το παιχνίδι. Η Κέρκυρα μετά έπαιζε με δέκα παίκτες. Μετά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Όμως μας πίεσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά εμείς ελέγχαμε τον αγώνα και πιστεύω ότι στη συνέχεια κουράστηκε και δίκαια έχασε».

Για το πέναλτι τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Σίγουρα ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήμουν τελευταίος παίκτης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν πέναλτι».

Για την συνέχεια της ομάδας του και το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου σχολίασε: «Η κλήρωση μας έβγαλε με την Κέρκυρα και πιστεύω στη συνέχεια, έπειτα από δυο σπουδαίες αναμετρήσεις, με τον Ατρόμητο. Εμείς θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Αν δείξουμε σοβαρότητα θα προχωρήσουμε».

Όσον αφορά την συνέχεια και το παιχνίδι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σχολίασε: «Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα έχουμε παρουσιάσει καλό σύνολο στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν το παρουσιάσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια, τότε μπορούμε να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς».

Τέλος ο 36χρονος επιθετικός αποκάλυψε πως μένουν πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τους ερυθρόλευκους: «Είναι μια συζήτηση. Υπάρχει θετική σκέψη και από τις δυο πλευρές. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να συνεχιστεί η συνεργασία».

Προς Εθνικό Αστέρα ο Σκάρος

Μετά τον Ανδρέα Τσεκούρα που δόθηκε ως δανεικός στην ομάδα του Φωκικού ο Κώστας Σκάρος αναμένεται να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα. Ο Έλληνας μέσος δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή για την συνέχεια και έτσι αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο προς Καισαριανή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου