ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο τεστ στο Ελευθεροχώρι

νέο-τεστ-στο-ελευθεροχώρι-771314

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων τα Μετέωρα στις 6μ.μ., λίγες μέρες μετά το φιλικό με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 6μ.μ., με τον Ολυμπιακό να έχει μπει πια σε φουλ ρυθμούς φιλικών αναμετρήσεων μετά και το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και την φιλική ήττα από τον Άρη με 0-1 στο Πανθεσσαλικό, ενώ την Κυριακή 26 Αυγούστου θα αγωνιστεί εκ νέου στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας (7:30μ.μ.).

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, οι εντυπώσεις που άφησαν οι ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν δείγματα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, ενώ υπάρχουν βέβαια πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προπονητικό επιτελείο και διοικούντες είδαν πάντως με ικανοποίηση την ομάδα να ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις μιας αναμέτρησης με αντίπαλό που φέτος θα αγωνίζεται στη Super League.

Στόχος του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, η φαντασία, η μαχητικότητα των παικτών και η συνοχή που υπήρχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο φιλικό της Κυριακής να ενισχυθούν και να περιοριστούν τα λάθη, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε, ο Ολυμπιακός αναμετράται με τα Μετέωρα, με την ομάδα από τα Τρίκαλα, που φέτος πανηγύρισε την άνοδο, να φαντάζει πιθανός αντίπαλος στην κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να «χτίζονται», υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, που με πλεονέκτημα την πληρότητα στο ρόστερ, δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, ώστε να καταλήξει σε μία καλοδουλεμένη σύνθεση που θα αποπνέει σεβασμό σε κάθε αντίπαλο στη νέα σεζόν.

Δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό ο τραυματίας Καμπλιώνης, ο στρατευμένος Διβανές και για προληπτικούς λόγους ο Οικονομόπουλος, που αποκόμισε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Άρη.

Φιλικό και με Απόλλωνα

Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά και τη ματαίωση του παιχνιδιού με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 7:30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ανακοίνωση της διοίκησης να αναφέρει: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλων Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League).Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται μετά την καλή εμφάνιση με τον Αρη, δείγμα του ότι φέτος ο Ολυμπιακός θέλει να είναι πρωταγωνιστής, το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου