ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη καλύτερος ο Ολυμπιακός

ακόμη-καλύτερος-ο-ολυμπιακός-772325

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακόμη καλύτερος αναμένεται στη συνέχεια και σε ετοιμότητα για …μόνο νίκες… από τις 23 Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός Βόλου, που παρά τα θετικά στοιχεία που έδειξε στο προχθεσινό φιλικό με τον Άρη δεν μένει εκεί, καθώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης…

Τώρα αύριο στο δημοτικό στάδιο του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων θα διεξαχθεί το τρίτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τα Μετέωρα, τα οποία φέτος ανήλθαν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η φιλική αναμέτρηση όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 22 Αυγούστου και θα αρχίσει στις 18.00,ενώ για τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι πρώτο τεστ απέναντι σε ομάδα που θα βρει στον δρόμο του στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στον Άρη παρά την ήττα με 0-1 ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερος και σε καμία περίπτωση δεν άφησε να φανεί η διαφορά κατηγοριών, ενώ ικανοποιημένος έμεινε και ο κόσμος που είδε μια ομάδα με συνοχή παρότι είναι ένα μήνα πριν την επίσημη σέντρα…

Πολλές πάσες, λίγα λάθη, αλληλοκάλυψη, αγωνιστική πειθαρχία και διαρκή προσπάθεια ήταν μερικά από τα στοιχεία του προχθεσινού Ολυμπιακού με τον Περικλή Αμανατίδη να βγάζει συμπεράσματα και να περιμένει περισσότερα στη συνέχεια και κυρίως παρόμοια παρουσία και απέναντι σε μικρότερους αντίπαλους που όμως μπορεί να δυσκολεύουν περισσότερο παίζοντας αντιποδόσφαιρο!

Ο Βασίλης Σαχινίδης που ξεκίνησε στο προχθεσινό ματς στην επίθεση και ο Κλεβί Κόλα που πέρασε αλλαγή με δηλώσεις τους μετά το τέλος του φιλικού τόνισαν πως η ομάδα κοίταξε στα μάτια τους «κίτρινους» και πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, παίξαμε με μια αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Άρης και νομίζω πως σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, τα παιδιά έδωσαν το 100%. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ήμασταν άτυχοι στο ματς με τον Άρη, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο «δεμένοι», ως ομάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, τον κοιτάξαμε στα μάτια. Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του. Πιστεύω πως και στα επόμενα παιχνίδια θα μας χειροκροτήσει και θα είναι δίπλα μας» ανέφερε ο Σαχινίδης, ενώ ο Κλεβί Κόλα στις δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Παίζαμε με μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, η οποία ετοιμάζεται την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Πιστεύω πως αντεπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, δώσαμε ό,τι είχαμε, μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος, ο οποίος μας έδωσε ώθηση. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε ένα γκολ για να είμαστε πιο ευχαριστημένοι, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Είναι νωρίς ακόμη για μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Επιδιώκουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και αυτό φαίνεται ότι γίνεται. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πολύ ποιοτική και ειδικά για την κατηγορία. Δεν είναι ομάδα Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτό όποιος έρχεται στο γήπεδο το βλέπει. Το κλίμα είναι άριστο, είναι άκρως επαγγελματικό και οι σχέσεις στα αποδυτήρια είναι πολύ καλές».

Ένα από τα θετικά του φετινού Ολυμπιακού όπως φάνηκε και προχθές είναι εκτός από την ποιότητα και η πληρότητα σε όλες τις θέσεις καθώς πέρα από την απουσία των περσινών Καμπλιώνη που είναι τραυματίας και Διβανέ που είναι στρατευμένος ..υπήρχε βάθος με παίκτες που ήρθαν για την 11άδα να μην ξεκινούν, ενώ αύριο δεν θα αγωνιστεί προληπτικά και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που είχε έναν μικροτραυματισμό…

Η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται μετά την προχθεσινή καλή εμφάνιση, δείγμα του ότι φέτος ο Ολυμπιακός θέλει να είναι πρωταγωνιστής, το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Γραφεία στο κέντρο

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανήγγειλε την έναρξη λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου, στο κέντρο του Βόλου (Λώρη και Ιάσονος, στον 5ο όροφο), ενημερώνοντας παράλληλα το φίλαθλο κοινό για τις ώρες λειτουργίας τους, αλλά και τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί και θα αφορούν σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Από τα γραφεία του συλλόγου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10π.μ.-12μ. και 6μ.μ.- 8μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου