ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη και ανατροπή για Ρήγα με 3-2

μεγάλη-νίκη-και-ανατροπή-για-ρήγα-με-3-2-463874

Μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες επιβλήθηκαν με 3-2 του Απόλλωνα Λάρισας παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο ημίχρονο. Από την άλλη ο Πύρασος έμεινε ισόπαλος δίχως να απειλήσει και να απειληθεί κόντρα στο Μουζάκι εκτός έδρας.

Ο Ρήγας Φεραίος

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ρήγα Φεραίο που κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας έψαχνε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά από την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Σπερχειάδας.

Οι κυανόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα μόλις στο 4ο λεπτό μιας και στο 2ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο Φατούρας έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι καλό μέχρι το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας απείλησε ξανά στην αρχή, αλλά τελικά ο Ρήγας έφθασε στην επίτευξη του πρώτου τέρματος στο 62’ με τον Μπίκα να σκοράρει έπειτα από σέντρα του Μιχολίτση. Η ισοφάριση ήρθε στο 65ο λεπτό με τον Μόσιο να σκοράρει έπειτα από σέντρα του Ζαχαράκη. Η ολική ανατροπή έφθασε στο 73ο λεπτό όταν ο Λαμπρογιώργος με ατομική ενέργεια έκανε το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

 

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Δίχως να απειλήσει αλλά και ούτε να απειληθεί επέστρεψε από το Μουζάκι ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ο οποίος έμεινε στην λευκή ισοπαλία από την Καρδίτσα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου η οποία στην ερχόμενη αγωνιστική επιστρέφει και πάλι εντός έδρας ώστε να φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Σπερχειάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ή ισοπαλία στο Μουζάκι ήταν η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα για τους μπλε που έχουν ακόμη τρεις νίκες αλλά και πέντε ήττες.

Τα αποτελέσματα της 13ης Αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας – Λαμία 3-2

Πετρωτό – Απεραντιακός 2 – 1

Πυργετός – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3 – 0

Ρήγας Φεραίος – Απόλλων Λάρισας 3 – 2

Μουζάκι – Πύρασος Ν. Αγχιάλου 0 – 0

Ελασσόνα – Μετέωρα 0 – 0

Λιανοκλάδι – Ατρόμητος Σπερχειάδας 0 – 0

Το πρόγραμμα της 14ης Αγωνιστικής

(23 Ιανουαρίου 2011)

Πετρωτό – ΑΟ Καρδίτσας

Λαμία – Πυργετός

Απεραντιακός – Ρήγας Φεραίος

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Μουζάκι

Απόλλων Λάρισας – Ελασσόνα

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Ατρόμητος Σπερχειάδας

Μετέωρα – Λιανοκλάδι

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου