ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πιο δυνατό τεστ

το-πιο-δυνατό-τεστ-774307

Το δεύτερο και σημαντικότερο έως τώρα φιλικό τεστ προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που φιλοξενεί τον Αρη Θεσσαλονίκης στις 7:30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και περιμένει τη στήριξη των φιλάθλων του.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Βολιώτες που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σ’ έναν έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο, για τον οποίο το ταξίδι της επιστροφής στη Super League θα ξεκινήσει από τη Λαμία, την ερχόμενη βδομάδα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι, συμπλήρωσαν μία εβδομάδα πλήρους παραμονής στον Βόλο, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας, έχοντας ήδη δώσει το πρώτο τους φιλικό, με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, ματς στο οποίο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με τους Σαχινίδη και Ζγκούρι να βρίσκουν δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε στοιχεία ποιοτικής ομάδας, ωστόσο η σκληρή δουλειά και το μοντάρισμα μέσω των φιλικών είναι απαραίτητα, προκειμένου η ομάδα, που θέτει ήδη υψηλούς στόχους ενόψει της νέας χρονιάς, να είναι έτοιμη για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στο σημερινό φιλικό, η στήριξη του κόσμου αναμένεται να είναι δεδομένη στην ομάδα, απέναντι άλλωστε σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας. Εξάλλου, η διοίκηση έχει προγραμματίσει εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ όπως έχει ήδη επισημανθεί στο κάλεσμα για το μεγάλο παιχνίδι, θα γίνουν βραβεύσεις τόσο προς τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, όσο και προς τον προπονητή Πάκο Ερέρα, δείγμα των άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών: «Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας, θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για τη συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Πάκο Ερέρα, για τη συνολική του προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων».

Ο τεχνικός της ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πέραν του Αντώνη Καμπλιώνη, που έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και θα κάνει θεραπεία, περίπου για έναν μήνα.

Τα εισιτήρια

Οδηγίες προς το φίλαθλο κοινό για τα εισιτήρια, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με τον Άρη Θεσσαλονίκης δίνει με ανακοίνωσή που εξέδωσε, ο Ολυμπιακός Βόλου. Η είσοδος για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των Βολιωτών στο Πανθεσσαλικό (7:30μ.μ.) ορίστηκε στα 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, στις 7.30μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τιμή εισόδου 10€.

Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσοι φίλαθλοι του Άρη επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα πρέπει να εισέλθουν αποκλειστικά από την 3η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο ενώ η φιλοξενία τους θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας του Άρη.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειάς τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 6.30μ.μ».

Το ρόστερ του Αρη

Εναν πρώην ερυθρόλευκο περιλαμβάνει το ρόστερ του Αρη της φετινής περιόδου, με τον επιθετικό Δημήτρη Διαμαντόπουλο να συνεχίζει και φέτος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά το έμψυχο δυναμικό των κίτρινων:

Ονοματεπώνυμο Πρ. Ομάδα

Τερματοφύλακες

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος Παναθηναϊκός

Γιώργος Καντιμοίρης Βέροια

Χουλιάν Κουέστα Βίσλα Κρακοβίας

Αμυντικοί

Άλεξ Μενέντεθ Ρέους

Γιώργος Βαλεριάνος Απόλλων Σμύρνης

Γιώργος Δεληζήσης Απόλλων Σμύρνης

Δημήτρης Κωνσταντινίδης Μπρέσια

Μανώλης Τζανακάκης Ανόρθωση

Ούγκο Σόουζα Μπέβερεν

Στέργιος Καψάλης Βέροια

Φραν Βέλεθ Βίσλα Κρακοβίας

Μέσοι

Δημήτρης Ανάκογλου ΑΕΚ

Λευτέρης Ιντζόγλου Ηρακλής

Λούκα Μιλούνοβιτς Πλατανιάς

Ματέο Γκαρσία Λας Πάλμας

Μίτζεν Μπάσα Μπάρι

Μπρούνο Γκάμα Αλκορκόν

Νικολάς Κολάσο Μπόκα Τζούνιορς

Χαβιέρ Ματίγια Ταραγόνα

Χαράλαμπος Παυλίδης Βέροια

Χάρης Σταμπουλίδης Μέλμπουρν Σίτι

Χουσεΐν Μουμίν Τρίκαλα

Επιθετικοί

Δημήτρης Διαμαντόπουλος Απόλλων Σμύρνης

Θωμάς Ναζλίδης Λάρισα

Κενάν Μπαργκάν Πανιώνιος

Νικολά Ντιγκινί Ατρόμητος

Χαμζά Γιουνές Αλ Αχλί

Προπονητής

Πάκο Ερέρα (Χιχόν)

Εναρξη λειτουργίας των γραφείων στο κέντρο

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανήγγειλε την έναρξη λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου, στις οδούς Λώρη και Ιάσονος, στον 5ο όροφο, ενημερώνοντας παράλληλα το φίλαθλο κοινό για τις ώρες λειτουργίας τους, αλλά και τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί και θα αφορούν σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι υπεύθυνος λειτουργίας τίθεται το μέλος του Δ.Σ. κ. Ζάκος Σαχίνης. Αναλυτικά: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων φιλάθλων του ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας γραφείου του Συλλόγου στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ιάσονος με Λώρη στον 5ο όροφο (είσοδος από την οδό Λώρη).

Από τα γραφεία του συλλόγου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Συχνά θα ανακοινώνονται και δραστηριότητες όπως και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στα γραφεία.

Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10π.μ.-12μ. και 6μ.μ.- 8μ.μ. με υπεύθυνο λειτουργίας το μέλος του Δ.Σ. κ. Σαχίνη Ζάκο και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ, πάλη, τζούντο, άρση βαρών) παράλληλα με τους χώρους που αυτά δραστηριοποιούνται.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα ανεβάσουν την ποιότητα λειτουργίας και οργάνωσης του Συλλόγου μας και καλεί όλους τους Βολιώτες να συνταχθούν στις τάξεις του μεγαλύτερου Σωματείου της πόλης με την εγγραφή τους ως μέλη του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου