ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Αρη

επιστροφή-στις-προπονήσεις-ενόψει-αρ-774771

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στις προπονήσεις επέστρεψε ήδη από χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου, που μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του φιλικού μεθαύριο Κυριακή (7:30μ.μ., Πανθεσσαλικό), με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι Βολιώτες προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, αύριο χαλάρωμα και μεθαύριο Κυριακή ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό τεστ με τους Θεσσαλονικείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί σαφώς πιο έτοιμος, μόλις μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της Super League, που θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λαμία.

Οι Βολιώτες από την πλευρά τους, μετά τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής στο πρώτο (ισόπαλο με 2-2) φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, θέλουν να δοκιμάσουν νέα σχήματα και πράγματα, απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Άλλωστε, το προπονητικό επιτελείο και οι Περικλής Αμανατίδης, Σωτήρης Πετσιμέρης, Γιάννης Ζαλαώρας κάνουν συνεχείς δοκιμές σε συστήματα και παίκτες, προκειμένου να βρουν το ιδανικό σχήμα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές, άπαντες είναι υγιείς, πλην του Πέτρου Καμπλιώνη, που θα ακολουθήσει θεραπεία ενός μηνός στην Αθήνα, μετά και τη θλάση στον δικέφαλο που υπέστη, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη.

Δυναμική αναμένεται η παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να στηρίξει τον Ολυμπιακό, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν σήμερα. Στο κάλεσμα της διοίκησης για το παιχνίδι με τον Άρη αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.Πιο συγκεκριμένα, μεθαύριο Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη, ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη της Super League. Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας, θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για την συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Πάκο Ερέρα, για την συνολική του προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων».

Με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των διαρκείας

Χαμόγελα ικανοποίησης έχει προκαλέσει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Σε ανακοίνωση των Βολιωτών τονίζεται ότι η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς – τα οποία θα ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο φίλαθλος κόσμος αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξή του προς την Διοίκηση και την Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας δηλώνοντας «παρών» και στην φετινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου