ΤΟΠΙΚΟ

Τέσσερις μεταγραφές για τον Ανθιμο Γαζή

τέσσερις-μεταγραφές-για-τον-ανθιμο-γα-776048

Τις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής και συγκεκριμένα τους Γιώργο Μπαλιού, Παναγιώτη Βαΐτση, Ευρυπίδη Καζάκη και Ηλία Τζήκα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, αποτελούν επιλογές του προπονητή Σούλη Κατσικαδάμου και χαρακτηρίζονται ως νεαροί και φιλόδοξοι όπως ακριβώς έχει αποφασιστεί από την νέα μηλιώτικη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γιώργος Μπαλιού είναι τερματοφύλακας, είναι 21 χρόνων, πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού ενώ ξεχώρισε από νωρίς με τις εμφανίσεις του αλλά και για τα σωματικά του προσόντα.

Ο Παναγιώτης Βαΐτσης, είναι αμυντικός μέσος, αν και μόλις 24 χρόνων θεωρείται αρκετά έμπειρος αφού αγωνίζεται πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία με την ομάδα του Πηλέα και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, ενώ στο παρελθόν έχει ξανά συνεργαστεί με τον κόουτς της ομάδας των Μηλεών.

Ο Ευρυπίδης Καζάκης, είναι μεσοεπιθετικός, και αυτός προέρχεται από την ομάδα του Πηλέα, είναι και αυτός γνώριμος του προπονητή, είναι 21 χρόνων και διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το πάθος του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ηλίας Τζήκας είναι 24 χρόνων, τα τελευταία χρόνια κάλυπτε με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας του Κένταυρου Αργαλαστής και διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου