ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμανατίδης: «Ομάδα…. υποψήφια πρωταθλήτρια»

αμανατίδης-ομάδα-υποψήφια-πρωταθλ-776107

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς (2-2) που έγινε στο Πανθεσσαλικό, ο προπονητής των Βολιωτών, Περικλής Αμανατίδης, σημείωσε πως η ομάδα του είναι υποψήφια πρωταθλήτρια.

Αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός επεσήμανε: «Δημιουργούμε μία καινούργια ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν σήμερα οι παίκτες. Πιστεύω ότι σύντομα θα κάνουμε την ομάδα που θέλουμε. Θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα την χαίρονται οι φίλαθλοι και φυσικά θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο μεγάλος στόχος μας. Δεν θα αφήσουμε να μας αμφισβητήσει κανείς».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι φύση επιθετική ομάδα, ο Αμανατίδης τόνισε, πώς αν ο ρόλος της ομάδας ως υποψήφιας πρωταθλήτριας το επιτάσσει, τότε θα είναι και επιθετική: «Είναι πολύ νωρίς. Ουσιαστικά έχουμε τελειώσει την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Επιλέξαμε να πάμε νωρίς στο βουνό και τα πόδια των παικτών είναι βαριά. Ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα υποψήφια πρωταθλήτρια. Αν αυτό επιτάσσει η ομάδα να είναι επιθετική, θα είναι. Θα προσέξουμε, ωστόσο, πάρα πολύ και την αμυντική μας λειτουργία, γιατί το ποδόσφαιρο έχει πολλές φάσεις. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Θα πάμε εκεί, από όποιο μονοπάτι βρούμε».

Κάλεσμα για το φιλικό με Αρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού ανακοινώνοντας την ακριβή ημερομηνία του φιλικού με τον Άρη, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 7:30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη, ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη της Super League. Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας, θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για την συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Paco Herrera, για την συνολική του προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων».

Με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των διαρκείας

Χαμόγελα ικανοποίησης έχει προκαλέσει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Σε ανακοίνωση των Βολιωτών τονίζεται ότι η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς – τα οποία θα ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια -, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ανοίγουν και τα γραφεία πόλης, επί των οδών Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο φίλαθλος κόσμος αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξή του προς την Διοίκηση και την Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας δηλώνοντας «παρών» και στην φετινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του γραφείου πόλης του Συλλόγου, Ιάσονος με Λώρη 5ος όροφος, ενώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Πρώτη συγκέντρωση για τους «μικρούς»

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γεννηθέντες τις χρονιές 2000-2004 αύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 6:30μ.μ. στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες υποδομών (Κ15) και η ομάδα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο στη Γ’ τοπική κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους αθλητές -ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν αύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 6.30μ.μ., στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15 καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου