ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Βόλος: Νέο φιλικό με Εθνικό σήμερα στις 6μ.μ.

παε-βόλος-νέο-φιλικό-με-εθνικό-σήμερα-σ-776681

Συνέχεια στις φιλικές της αναμετρήσεις προετοιμασίας θα δώσει σήμερα η ΠΑΕ Βόλος, φιλοξενώντας τον Εθνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία με 1-1, όπου ο Χουάν Φεράντο έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Σε ανακοίνωση για το σημερινό φιλικό επισημαίνεται ότι: «Σήμερα Σάββατο 11/8 και ώρα 6μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί το τέταρτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας της ΠΑΕ Βόλος με αντίπαλο τον Εθνικό. Τον αγώνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της ομάδας, ακόμα και εκείνα που δεν έχουν ανανεώσει ακόμα την κάρτα μέλους τους, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν. Η είσοδος των φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης θα γίνεται από τη θύρα 2 (οδός Ύδρας)».

Επίσης για σήμερα καλούνται στο γήπεδο της Νεάπολης στις 5.45 μ.μ. όλοι οι ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν την Β’ ομάδα της ΠΑΕ Βόλος, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση και αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κόφφα, ενώ θα ενημερωθούν από τους υπευθύνους για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όσον αφορά τη συνέχεια των φιλικών αυτή θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Αυγούστου, μιας και μετατέθηκε το φιλικό προετοιμασίας του Βόλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λειβαδιάς και θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ.

Ματαίωση φιλικού με ΠΑΣ Γιάννινα

Τη ματαίωση του φιλικού παιχνιδιού της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 17/08/18, ανακοίνωσε χθες η ηπειρωτική ΠΑΕ, εξαιτίας των τραυματισμών που έχουν ποδοσφαιριστές της ομάδας και με σκοπό να μπορέσει να είναι έτοιμη για τη δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά την κλήρωση της Super League.

Λ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου