ΜΠΑΣΚΕΤ

Με υπεύθυνη την Ιωάννα Ράμμου η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

με-υπεύθυνη-την-ιωάννα-ράμμου-η-ακαδημ-777023

Συνεχίζεται η εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του συλλόγου γίνεται γνωστό πως τη νέα χρονιά υπεύθυνη ακαδημιών μετά από συμφωνία με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, παλιά αθλήτρια του συλλόγου κ. Ιωάννα Ράμμου. Αναλυτικά:

«Η μεγάλη παράδοση του Ολυμπιακού Βόλου στο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο μεγάλος σύλλογος της πόλης μας οργανώνεται και εκτός της αντρικής ομάδας που αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θ’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και της γυναικείας που θα παίξει στην Α2 Εθνική κατηγορίας, συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Ήδη, η ομάδα κορασίδων κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στη Θεσσαλία, η ομάδα νεανίδων την περσινή περίοδο ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ήρθε τρίτη στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα παίδων Β’ του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με εντατικό ρυθμό να προετοιμάζει τους αυριανούς συνεχιστές του βολιώτικου μπάσκετ. Με ήθος, οργάνωση και προγραμματισμό βοηθά τα νέα παιδιά να διαμορφώσουν χαρακτήρα με αρχές, αναπτύσσει την ευγενική άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τη νέα χρονιά υπεύθυνη ακαδημιών μετά από συμφωνία με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, παλιά αθλήτρια του συλλόγου κ. Ιωάννα Ράμμου, με πολύχρονη θητεία και πολλές επιτυχίες στον χώρο, τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια.

Τεχνική σύμβουλος θα είναι η κ. Ελένη Παπαθανασίου, παλιά αθλήτρια της ομάδας, και η εκ των προπονητών που οδήγησαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη 2η θέση στην Ελλάδα και στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, ήταν στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Νεανίδων η οποία κατέκτησε την 5η θέση στην Ευρώπη.

Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Β, συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, ενώ παίρνουν μέρος σε τουρνουά και σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, στηριζόμενος στο λαμπρό παρελθόν, πρωταγωνιστεί στο παρόν και δημιουργεί ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον με κορίτσια και αγόρια από την πόλη του Βόλου.

Έλα και συ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Να πάρεις μέρος σε τουρνουά, σε καμπ, να κάνεις ταξίδια και νέους φίλους, να γνωρίσεις μέσα από το μπάσκετ τη χαρά του αθλητισμού. Η πρώτη συγκέντρωση για όλα τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (τα ήδη υπάρχοντα και οι νεοεγγραφόμενοι) για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978189788, 6945411031».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου