ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή με χαμόγελα

επιστροφή-με-χαμόγελα-777075

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Λίγο μετά το μεσημέρι επέστρεψε χθες στη βάση της η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έπειτα από 11 ημέρες παραμονής στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Οι Βολιώτες, φωτογραφήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, επιστρέφοντας ορεξάτοι από τα Πιέρια Όρη, όπου πέραν των διπλών προπονήσεων, της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, κομμάτια στα οποία δούλεψαν τόσο ομαδικά, όσο και εξατομικευμένα με το προπονητικό επιτελείο, απήλαυσαν τις ανέσεις που παρείχαν οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που τους φιλοξένησαν.

Αύριο Σάββατο, μετά το σημερινό ρεπό, η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την ομάδα κάτω των 19 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος ερυθρόλευκων φιλάθλων, που δείχνουν ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ ικανοποιητική είναι και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, βρίσκεται εδώ και καιρό στα Χάνια Πηλίου, έχοντας άλλωστε δώσει φιλικά παιχνίδια και με άλλα σωματεία της Μαγνησίας. Οι Πειραιώτες αγωνίζονται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα τις σεζόν 2009-10, 2012-13, 2014-15, 2015-16 καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ την περίοδο 2003-04. Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ο Ολυμπιακός Πειραιώς συμμετείχε και στο Next Gen Series και έφτασε στα προημιτελικά ενώ την περίοδο 2014-2015 έφτασε στους «16» του UEFA Youth League.

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή, πληροφορώντας τους φιλάθλους για τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης, ορίζοντας την τιμή εισόδου στα 7 ευρώ. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U19, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τιμή εισόδου 7€.

Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ , που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, με είσοδο από τη θύρα 4, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας και τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειάς τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 6μ.μ.».

Πρώτη συγκέντρωση για τους «μικρούς»

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γεννηθέντες τις χρονιές 2000-2004 τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 6:30μ.μ. στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες υποδομών (Κ15) και η ομάδα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο στη Γ’ τοπική κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους αθλητές -ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 6.30μ.μ., στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15 καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου