ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στο… σπίτι τους

επιστροφή-στο-σπίτι-τους-777641

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί το δεκαήμερο παραμονής στο Ελατοχώρι Πιερίας, με την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέφει στη βάση της, πριν την έναρξη των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας, αρχής γενομένης από μεθαύριο Σάββατο 11 Αυγούστου.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την πρωινή προπόνηση, παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής από τα Πιέρια Ορη, όπου προετοιμάστηκαν σκληρά σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ η ημέρα ξεκούρασης τους θα είναι μόλις… μία, αύριο Παρασκευή, καθώς έπειτα θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας, μέσα από δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Η αρχή γίνεται με την πρώτη αναμέτρηση, που πραγματοποιείται μεθαύριο Σάββατο, στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο την ομάδα κάτω των 19 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η διοίκηση θέλει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση διεξαγωγής του παιχνιδιού: «Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19 αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις σεζόν 2009 -΄10, 2012 -΄13, 2014 -΄15, 2015 -΄16 καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ την περίοδο 2003 -΄04. Την αγωνιστική περίοδο 2012 – ΄13 συμμετείχε στο Next Gen Series και έφτασε στα προημιτελικά ενώ την περίοδο 2014 -΄15 έφτασε στους «16» του UEFA Youth League. Το παραπάνω φιλικό πέρα από το πολύ μεγάλο όνομα του αντιπάλου θα συνδυαστεί και με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα παρευρεθούν στο γήπεδο».

Παράλληλα νέα ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής πληροφορεί τους φιλάθλους για τα εισιτήρια της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, ορίζοντας την τιμή εισόδου στα 7 ευρώ. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U19, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στις 19:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τιμή εισόδου: 7€

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, με είσοδο από την Θύρα 4, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας και τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:00».

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία με Στυλίδα

Νέα.. προσθήκη στα επόμενα φιλικά των ερυθρόλευκων είναι η ανακοίνωση από τον Α.Ο. Στυλίδας της ημερομηνίας διεξαγωγής του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 16 Σεπτεμβρίου, χωρίς ακόμα να έχει οριστεί έδρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών για τους Βολιώτες περιλαμβάνει τους εξής αγώνες: Την επόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό (7.30μ.μ.), στις 22/8 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό, 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα, 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων και στις 16 Σεπτεμβρίου με τον ΑΟ Στυλίδα. Επιπλέον, αναμένεται και ημερομηνία διεξαγωγής για το ματς με τον ΑΟ Υπάτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου