ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: «Πιο νεανική ομάδα ο ΓΣ Αλμυρού»

βαγγελησ-στουρναρασ-πιο-νεανική-ομά-778250

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εχοντας «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι», ο Βαγγέλης Στουρνάρας έχει βρει το δικό του λιμάνι τα τελευταία δύο χρόνια στον Αλμυρό και για λογαριασμό του ιστορικού Γυμναστικού συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα… που χτίζει ο Στέλιος Αρσένος.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ συνάντησε τον 36χρονο ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του στα Χάνια Πηλίου και μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Εχοντας πανηγυρίσει άνοδο στο παρελθόν με τη Νίκη Βόλου, φόρεσε και τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου σε δύο περιόδους στη συνέχεια και τα τελευταία δύο χρόνια φορά τη φανέλα του ΓΣΑ.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει αρχικά το δικό του μήνυμα αναφέροντας: «Καταρχάς ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό, σ’ όλους τους αθλητές, γενικότερα στη Θεσσαλία, ευχόμαστε υγεία. Εμείς ως Γ.Σ. Αλμυρού κοιτάμε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία αυτή στην οποία θα παίξουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Πέρσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία, αλλά φέτος η ομάδα είναι πιο νεανική. Σίγουρα θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και αυτοί είναι μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε βέβαια να κάνουμε και μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στη φετινή προετοιμασία βρίσκονται πολλά νέα παιδιά, υπάρχει κούραση, υπάρχει δουλειά, αλλά με καλή συνοχή και οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παιδιών συνεχίζουμε».

Για το αν θα μπορούσε ο ΓΣΑ να επαναλάβει μία πορεία αντίστοιχη της περσινής: «Πέρσι τελειώσαμε την τελευταία αγωνιστική στην 4η θέση, ενώ για πολλές αγωνιστικές ήμασταν στην 3η και στη 2η. Κάναμε κάποιες αλλαγές τις τελευταίες αγωνιστικές και επί της ουσίας η ομάδα ήταν για πολλές αγωνιστικές «αδιάφορη», έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή. Σίγουρα πέρσι είχε βαριά ονόματα, έφυγαν κάποια παιδιά, έχουν έρθει κάποια νέα, αλλά έχουμε φέρει και κάποιους πιο έμπειρους. Δεν θέλω να βάλω στόχο καμία πεντάδα, θέλω να βάλω στόχο τη δουλειά που κάνουμε και να ξεκινήσουμε υγιείς το πρωτάθλημα για να είμαστε και του χρόνου στη Γ’ Εθνική».

Για τη συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας Στέλιο Αρσένο: «Η δουλειά μας είναι να ακούμε οποιοδήποτε προπονητή υπάρχει στην ομάδα, να εκτελούμε τις εντολές του και τις οδηγίες του. Ο προπονητής είναι νέος, είναι ευχάριστο να δουλεύουμε με νέους προπονητές, διότι μπαίνουν νέες ιδέες στα αποδυτήρια και στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι της φιλοσοφίας να δουλεύουμε με νέους ανθρώπους στην προπονητική».

Για το αν υπάρχει έλλειψη δημιουργικότητας στο παιχνίδι σε σχέση με πέρσι: «Σίγουρα λείπουν κάποια ονόματα και κάποιοι παίκτες ποιότητας, αλλά τα παιδιά που έχουν έρθει πιστεύω σε βάθος χρόνου θα έχουν και αυτοί μεγάλη ποιότητα και θα είναι καλή ομάδα ποιοτικά».

Για την παρουσία της ομάδας στο φιλικό με την Κ20: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια κακή στιγμή, σε οργανωμένη άμυνα δεν δεχθήκαμε φάση. Μπορούμε να πούμε ότι το ένα κομμάτι ήταν καλό και στο άλλο υστερήσαμε. Θα δουλέψουμε στην αδυναμία αυτή και θα διορθωθούμε».

Ματαιώθηκε το φιλικό με Μαγνησιακό για τον ΓΣΑ

Χωρίς φιλικό θα κυλήσει η σημερινή μέρα για την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, η οποία είχε κλείσει φιλική αναμέτρηση με τον Μαγνησιακό, αλλά τελικά αυτή ματαιώθηκε.

Η συνέχεια των φιλικών για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, έχει ως εξής:

Κυριακή 12/8 Μυρμηδόνες

Σάββατο 18/8 Νίκη Βόλου

Κυριακή 19/8 Αίας Σούρπης

Τετάρτη 22/8 Πύρασος

Κυριακή 26/8 ΠΑΕ Βόλος

Τετάρτη 29/8 Ολυμπιακός Βόλου

Τετάρτη 5/9 Φωκικός

Σάββατο 8/9 Πρωτεσίλαος

Τετάρτη 12/9 Σαρακηνός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου