ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

με-στόχο-την-επιστροφή-στις-νίκες-464489

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο ισοπαλίες χωρίς γκολ (που του λείπει στο β΄ γύρο) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό με τον ΠΑΟΚ στη
18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και μετά τη 10η φετινή ισοπαλία επιδιώκει ένα τρίποντο που θα ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, αφού ακολουθούν άλλα δυο ματς με μεγάλους αντιπάλους,
καθώς στις 22 Ιανουαρίου θα παίξει στην Αθήνα με την ΑΕΚ και στις 30/1 θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ μεσολαβεί και το ματς κυπέλλου την ερχόμενη Τρίτη στην Κέρκυρα.
Σήμερα, όπου αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και ο φίλαθλος κόσμος που μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα αλλά να δημιουργήσει και νέο ρεκόρ εισιτηρίων, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με δυο σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα παίξουν ούτε ο Χαβιέ Ουμπίντες για τρίτο συνεχόμενο ματς, αλλά ούτε και αρχηγός της ομάδας Λεάντρο Άλβαρες, που θα λείψει για πρώτη φορά.
Ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί σημαντικές τις απουσίες, αλλά περιμένει οι παίκτες που θα αγωνισθούν να καλύψουν τα κενά των δύο βασικών Αργεντίνων.
Στη θέση του Άλβαρεζ ως αμυντικό χαφ θα μεταφερθεί ο Σλοβάκος Πέτερ Ντολεζάι και στο κέντρο της άμυνας θα είναι το δίδυμο Τομάς – Σανκαρέ.
Γκολκίπερ θα είναι ο Γιακούποβιτς δεξιά και αριστερά στην άμυνα οι Σέλεζι και Ζαραδούκας
στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Μητρόπουλος, Καπετάνος, Μπρέσκα και Μόνχε,
ενώ ένας από τους Σολάκη – Μαρτίν θα ξεκινήσει ως προωθημένος στην επίθεση.
Δεν αποκλείεται πάντως να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Ισπανό Ακόστα που είναι για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ στις λύσεις είναι και ο Ρόκκας. Επίσης πρωτάρης στην αποστολή είναι και ο νεαρός Αναστασίου.
Ακόμη οι Ψυχογιός, Πλιάγκας, Γκότοβος και Μ. Ρόκα είναι σήμερα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη, που με δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα, λέγοντας ότι τώρα τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
 
 
Ο ΠΑΟΚ
Με την δική του κερκίδα και κόσμο, με απουσίες αλλά και επιστροφές, παίζει σήμερα στο Βόλο ο ΠΑΟΚ. Ενώ λείπουν οι Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντί και Φωτάκης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, όπως και οι Μαλεζάς και Μουσλίμοβιτς.
Οι 20 εκλεκτοί του Μάκη Χάβου για το σημερινό ματς της 18ης αγωνιστικής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου