ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα στη Σέλτικ η ΑΕΚ

κόντρα-στη-σέλτικ-η-αεκ-778409

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ απόψε στις 9.45μ.μ. (COSMOTE SPORT 1 HD) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θα βρεθούν απόψε στην πρωτεύουσα της Σκωτίας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (14/8, 9μ.μ.):

Τερματοφύλακες: 1. Μπάρκας, 16. Τσιντώντας, 40. Γιαννίκογλου

Αμυντικοί: 2. Μπακάκης, 3. Λόπες, 4. Οικονόμου, 5. Λαμπόπουλος, 12. Γκάλο, 15. Τσόσιτς, 23. Χουλτ

Μέσοι: 7. Αλμπάνης, 8. Σιμόες, 14. Μπακασέτας, 17. Κλωναρίδης, 25. Γαλανόπουλος, 39. Μοράν, 95. Άλεφ

Επιθετικοί: 9. Γιακουμάκης, 10. Λιβάγια, 22. Πόνσε, 31. Μπογέ.

O αρχηγός της ΑΕΚ ξεκίνησε θεραπεία και σήμερα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί ο βαθμός της κάκωσης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Γιώργος Γιαννούτσος συνέχισαν τη θεραπεία τους ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ουζουνίδης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ εξέφρασε ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Ο αντίπαλός μας είναι μια διαφορετική ομάδα στην έδρα του και άλλη εκτός έδρας», είπε αρχικά ο Μ. Ουζουνίδης για να προσθέσει: «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς. Είχαμε το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πέτρο (σ.σ. Μάνταλο), όμως τα άλλα παιδιά είναι καλά. Έχουμε δουλέψει καιρό πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί».

Αναφορικά με την απουσία του αρχηγού, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μάνταλος. Η απουσία του θα αλλάξει κάπως τα πλάνα. Όμως αυτός που θα μπει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λείπει ο Πέτρος, αλλά ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μάνταλου, πιθανότατα αυτός θα είναι ο Λούκας Μπογέ.

Σφυρίζει ο Μπάντι

Το αποψινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Ιταλός διαιτητής Λούκα Μπάντι. Ο Μπάντι, που σφυρίζει σε διεθνές επίπεδο από το 2009, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Κοστάντζο και Φιλίπο Βαλεριάνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου