ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς απρόοπτα, με επιστροφή Παπαϊωάννου

χωρίς-απρόοπτα-με-επιστροφή-παπαϊωάν-779076

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ελατοχώρι Πιερίας, με τους ερυθρόλευκους, απρόσκοπτα, να συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις το πρόγραμμά τους, ενώ στο φόντο… βρίσκεται και το πρώτο φιλικό τεστ το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό (7μ.μ.), με αντίπαλο των ομάδα κάτω των 19 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Εκεί, μπροστά στον κόσμο τους, οι Βολιώτες θα δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής, ύστερα από περίπου 15 μέρες σκληρής και επίπονης δουλειάς.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στα Πιέρια Όρη και σε υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, δουλεύει καθημερινά πάνω σε θέματα τακτικής και χτίζεται πολύπλευρα, προκειμένου το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη να «δεθεί» όσο το δυνατόν περισσότερο, ενόψει και των φιλικών παιχνιδιών που ακολουθούν.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τους συνεργάτες του εορτάζοντα χθες Σωτήρη Πετσιμέρη, ο οποίος κέρασε τους ποδοσφαιριστές και Γιάννη Ζαλαώρα φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια, δουλεύοντας εντατικά σε επίπεδο ομάδας, αλλά και με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Κέρδος για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή του Σεραφείμ Παπαϊωάννου σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων από χθες, μετά τον τραυματισμό του πριν από μερικές ημέρες, που τελικά δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός. Αντίθετα, ο νεαρός Δημήτρης Ζάχος δεν μετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα ίωσης.

Ο Ολυμπιακός, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιήσει διπλές προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη, μετά από την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσει για Βόλο. Οι ερυθρόλευκοι, την Παρασκευή 10 Αυγούστου θα έχουν ρεπό, ενώ έπειτα ακολουθεί το πρώτο φιλικό, με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Θα είναι άλλωστε, το πρώτο δείγμα γραφής των ερυθρόλευκων, μπροστά και στον κόσμο τους, ενώ σειρά έχουν τα επόμενα φιλικά, το επόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου με τον Άρη, στις 22/8 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό, 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα, 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων. Επιπλέον, αναμένεται και ημερομηνία διεξαγωγής για τα ματς με τους ΑΟ Υπάτου και Στυλίδα.

Με αμείωτο ρυθμό η διάθεση εισιτηρίων

Χαμόγελα ικανοποίησης έχει προκαλέσει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Σε ανακοίνωση των Βολιωτών τονίζεται ότι η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς – τα οποία θα ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια -, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ανοίγουν και τα γραφεία πόλης, επί των οδών Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο φίλαθλος κόσμος αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξή του προς την Διοίκηση και την Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας δηλώνοντας «παρών» και στην φετινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του γραφείου πόλης του Συλλόγου, Ιάσονος με Λώρη 5ος όροφος, ενώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου