ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετρά τα… τελευταία χιλιόμετρα πριν την επιστροφή του, ο Ολυμπιακός

μετρά-τα-τελευταία-χιλιόμετρα-πριν-τ-779586

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με πλήρεις ρυθμούς, μετά το χθεσινό ρεπό συνεχίζεται στο Ελατοχώρι της Πιερίας για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, που καθημερινά χτίζεται στα Πιέρια Ορη, φιλοδοξώντας να αποτελέσει την ομάδα που μέσα από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πανηγυρίσει την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Βολιωτών ο τεχνικός της ομάδας Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, Σωτήρης Πετσιμέρης και Γιάννης Ζαλαώρας δουλεύουν καθημερινά με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στις προπονήσεις δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Πέρα των διπλών προπονήσεων, το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει και αναλύσεις της αγωνιστικής τακτικής που θα ακολουθηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου τη φετινή σεζόν, ενώ έπειτα, σε άριστο κλίμα, -όπως άλλωστε φαίνονται και από τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης- διοικούντες που στέκονται δίπλα στην ομάδα, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

Σειρά παίρνουν τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στον Βόλο την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ενώ το πρώτο αγωνιστικό δείγμα για τους ερυθρόλευκους θα είναι η αναμέτρηση με την ομάδα κάτω των 19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο Πανθεσσαλικό, το ερχόμενο Σάββατο 11 Αυγούστου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. ενώ το επόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στις 22/8, ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό, 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα, 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων, ενώ αναμένονται και ημερομηνίες για τα ματς με τους ΑΟ Ύπατος και Στυλίδα.

Με αμείωτο ρυθμό η διάθεση εισιτηρίων

Χαμόγελα ικανοποίησης έχει προκαλέσει στους διοικούντες του Ολυμπιακού το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Σε ανακοίνωση των Βολιωτών τονίζεται ότι η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς – τα οποία θα ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια-, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα ανοίγουν και τα γραφεία πόλης, επί των οδών Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο φίλαθλος κόσμος αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξη του προς την Διοίκηση και την Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας δηλώνοντας παρών και στην φετινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

1.Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00

2.Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) Πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00

3.Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του γραφείου πόλης του Συλλόγου, Ιάσονος με Λώρη 5ος όροφος, ενώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Αλλαγές στα τμήματα υποδομής

Συνεδρίασε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με σκοπό τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Οι ερυθρόλευκοι, που δίνουν ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες του συλλόγου, ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας με τους Φώτιο Αγραφιώτη, Κωνσταντίνο Γάκια, Νικόλαο Δενελάβα και Χρήστο Καψιώτη, τη λύση της συνεργασίας με τους Γεώργιο Σαρηγιάννη και Κωνσταντίνο Γιαγιά, ενώ καλωσόρισαν στα τμήματα υποδομής τον Σταύρο Σταμπουλή. Παράλληλα σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων ανακοινώθηκε και η δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων, με υπεύθυνο τον Ελευθέριο Φούτρη. Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση:

«Στα τμήματα υποδομής θα εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2004 έως και το 2013. Συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία της με τους προπονητές κκ. Αγραφιώτη Φώτιο, Γάκια Κων/νο, Δενελάβα Νικόλαο και Καψιώτη Χρήστο.

Λύνει την συνεργασία της με τους κκ. Σαρρηγιάννη Γεώργιο και Γιαγιά Κων/νο, τους οποίους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και για το έργο που προσέφεραν στον Σύλλογο ενώ τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Σταμπουλή Σταύρο, ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα συμβάλλει στην αρτιότερη οργάνωση και πρόοδο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Αποφάσισε την δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων και για τον σκοπό αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φούτρη Ελευθέριο. Μετά από συνεννόηση και με βάση τις αποφάσεις της ΕΠΟ για την συγκρότηση των ηλικιακών κατηγοριών καθόρισε τα παρακάτω γκρουπ καθώς και τους προπονητές αυτών:

2004: Σταμπουλής Σταύρος

2005-2006: Αγραφιώτης Φώτιος-Σταμπουλής Σταύρος

2007-2008: Δενελάβας Νικόλαος-Καψιώτης Χρήστος

2009-2010: Αγραφιώτης Φώτιος-Καψιώτης Χρήστος

2011-2012-2013: Γάκιας Κωνσταντίνος

Προπ. Τερματοφυλάκων: Φούτρης Ελευθέριος

Η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και της πρώτης γνωριμίας των μικρών αθλητών/ποδοσφαιριστών με τους προπονητές τους, αλλά και όσων άλλων επιθυμούν την ένταξη τους στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά (κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλεφωνά 6951668494 κ. Αγραφιώτης Φώτης και 6983500671 κ. Σταμπουλής Σταύρος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου