ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο γήπεδο θα φανεί το αποτέλεσμα

στο-γήπεδο-θα-φανεί-το-αποτέλεσμα-779911

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μόνο θετικά είναι τα μηνύματα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου στο Ελατοχώρι Πιερίας και όλοι αισιοδοξούν ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν με την επιστροφή της ομάδας και στο γήπεδο όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Πιο δυνατός, πιο ποιοτικός, πιο ουσιαστικός, πιο έμπειρος, πιο φιλόδοξος, αλλά και πιο αποφασισμένος να πετύχει θέλει να είναι στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου και έχοντας μάθει από λάθη περασμένων ετών με περισσότερη σοβαρότητα και οργάνωση θέλει να δικαιώσει και την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόσμου…αλλάζοντας κατηγορία…και αυτό γίνεται μόνο με νίκες στο γήπεδο…

Σήμερα στο Ελατοχώρι Πιερίας είναι η 7η μέρα δουλειάς της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, να ανεβάζουν σιγά σιγά τους ρυθμούς …γνωρίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη σε κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα …ενώ το ευχάριστο είναι πως και οι διοικούντες που πήγαν για να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται είδαν όρεξη, διάθεση και οργάνωση και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας, πέρα από το δυνατό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων εντός γηπέδου, περιλαμβάνει και αρκετές ώρες ανάλυσης της ομαδικής λειτουργίας της ομάδας αφού ο Περικλής Αμανατίδης αναλύει στους ποδοσφαιριστές το αγωνιστικό πλάνο που θέλει να εφαρμόσουν εντός του γηπέδου.

Στο Ελατοχώρι μόνη απουσία είναι ο στρατευμένος Διβανές καθώς ο Νίκος Μπουτζίκος που έγινε πρόσφατα πατέρας και πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους είναι πάλι στη βάση της προετοιμασίας, ενώ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ο τραυματισμός του Σεραφείμ Παπαϊωάννου…

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο Ελατοχώρι έως τις 9/8 … και επιστρέφοντας από το βουνό μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα στα φιλικά για τους ερυθρολεύκους είναι αρχικά το Σάββατο 11/8 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, Σάββατο 18 Αυγούστου με Άρη, 22/8 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό, 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα, 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων, ενώ αναμένονται και ημερομηνίες για τα ματς με ΑΟ Ύπατος και Στυλίδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να έχει φέτος εκτός από ποιότητα παικτών πληρότητα και ομοιογένεια, και αν αυτό θα φανεί στο γήπεδο το “δείγμα” ώς τώρα είναι θετικό καθώς οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ φαίνεται να γνωρίζονται μεταξύ τους κάνοντας πιο εύκολο το έργο του προπονητή Περικλή Αμανατίδη ο οποίος και αυτός έχει συνεργαστεί ξανά με αρκετούς.

Στον φετινό Ολυμπιακό στόχος δεν είναι απλά να έχει στο ρόστερ του μόνο καλούς παίκτες με πλούσια βιογραφικά, αλλά να είναι …ομάδα και να υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση και να υπάρχουν και παίκτες που να μπορούν να αγωνίζονται και σε παραπάνω από μια θέση, ενώ για κάθε θέση θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο.

Έτσι η ποιότητα, η πληρότητα, οι εναλλακτικές λύσεις και η ομοιογένεια στην ομάδα, σε συνδυασμό με τη διοικητική οργάνωση και τον ενθουσιασμό που υπάρχει είναι σημαντικά στοιχεία που όλοι περιμένουν να μεταφραστούν σε επιτυχίες στο γήπεδο και που θα φέρουν στο τέλος την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες….

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Σε νέες βάσεις οι ακαδημίες

Σε νέες βάσεις θα κινηθούν φέτος οι ακαδημίες όπως ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που αποφάσισε τα εξής:

Στα τμήματα υποδομής θα εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2004 έως και το 2013.

Συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία της με τους προπονητές κ.κ. Αγραφιώτη Φώτιο, Γάκια Κων/νο, Δενελάβα Νικόλαο και Καψιώτη Χρήστο.

Λύνει την συνεργασία της με τους κ.κ. Σαρρηγιάννη Γεώργιο και Γιαγιά Κων/νο, τους οποίους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και για το έργο που προσέφεραν στον Σύλλογο ενώ τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Σταμπουλή Σταύρο, ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα συμβάλλει στην αρτιότερη οργάνωση και πρόοδο της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Αποφάσισε τη δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων και για τον σκοπό αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φούτρη Ελευθέριο.

Μετά από συνεννόηση και με βάση τις αποφάσεις της ΕΠΟ για την συγκρότηση των ηλικιακών κατηγοριών καθόρισε τα παρακάτω γκρουπ καθώς και τους προπονητές αυτών:

2004 Σταμπουλής Σταύρος

2005 – 2006 Αγραφιώτης Φώτιος – Σταμπουλής Σταύρος

2007 – 2008 Δενελάβας Νικόλαος – Καψιώτης Χρήστος

2009 – 2010 Αγραφιώτης Φώτιος – Καψιώτης Χρήστος

2011-2012-2013 Γάκιας Κωνσταντίνος

Προπ. Τερματοφυλάκων Φούτρης Ελευθέριος.

Η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και της πρώτης γνωριμίας των μικρών αθλητών/ποδοσφαιριστών με τους προπονητές τους, αλλά και όσων άλλων επιθυμούν την ένταξη τους στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά (κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλεφωνά 6951668494 κ. Αγραφιώτης Φώτης και 6983500671 κ. Σταμπουλής Σταύρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου