ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις

συνέχεια-στις-μεταγραφές-και-τις-αποχ-851206

Καθολική ήταν η επικράτηση της Νίκης Βόλου το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Κατερίνης, όπου και επιβλήθηκε με 1-0 στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Πλέον λίγο πριν την έναρξη του Β’ Γύρου οι κυανόλευκοι κινούνται για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών. Σήμερα αναμένεται ο Χατζημηνάς, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τους Πυθαρούλη και Παυλίδη.
Με τη δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη οι κυανόλευκοι παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου αλλά και της ανόδου λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Β’ γύρου, η οποία τους φέρνει να φιλοξενούν στην έδρα τους, το Παντελής Μαγουλάς την ερχόμενη Τετάρτη τον Αετό Σκύδρας.

Φεύγει ο Κόσογλου, έρχεται ο Χατζημηνάς

Παρελθόν από την ομάδα της Νίκης αναμένεται να αποτελέσει από σήμερα και επίσημα ο Γκιουβενιργκίν Κόσογλου. Ο 27χρονος πορτιέρο κάθισε κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν 13 φορές κάτω από τα δοκάρια της ομάδα της Νέας Ιωνίας, φορώντας γάντια βασικού και μέτρησε συνολικά 1.169 λεπτά συμμετοχής, βλέποντας μία κίτρινη αλλά και μία κόκκινη κάρτα.
Έτσι μετά την απομάκρυνσή του στη Νέα Ιωνία θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Χατζημηνάς για να λάβει μέρος στην προπόνηση αλλά και να συνομιλήσει με τον τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη, έτσι ώστε να αποτελέσει μαζί με τους Τάσσο και Μπαϊμάκη την τριάδα των τερματοφυλάκων στο κυανόλευκο ρόστερ.
Ο Χατζημηνάς αγωνίστηκε φέτος σε 8 παιχνίδια του Μακεδονικού, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου, ενώ μετρά συνολικά 61 παρουσίες στην Γ’ Εθνική φορώντας επίσης τη στολή του τερματοφύλακα και για την ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης από το 2004 ως και το 2009 και πριν μετακομίσει στην ομάδα της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον για Πυθαρούλη

Τελευταία πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι απασχολούν την ομάδα της Νέας Ιωνίας που έχει κινηθεί αρκετά ζεστά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να κλείσει αλλά και να καλύψει κενά στο ρόστερ. Την κυανόλευκη ομάδα φαίνεται να ενδιαφέρει και η απόκτηση του Γιώργου Πυθαρούλη. Ο 20χρονος αμυντικός ανήκει στην ομάδα του Πανθρακικού τα τελευταία δύο χρόνια και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα της Νέας Ιωνίας η οποία θα ήθελε να τον αποκτήσει. Με ύψος 1,85 εκ. και βάρος 76 κιλά ο Πυθαρούλης έχει γεννηθεί στις 4/6/1990 στη Νορβηγία και πριν φθάσει στην ομάδα της Κομοτηνής με την οποία και αγωνίστηκε και στην Super Legaue, ενώ υπήρξε και συμπαίκτης με τον Περικλή Μπουσινάκη που πρόσφατα φόρεσε εκ νέου τα κυανόλευκα. Εκτός από την ομάδα της Κομοτηνής όμως έχει φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Χερσονήσου.
Ένα άλλο όνομα που έχει απασχολήσει την ομάδα της Νίκης είναι ο 19χρονος μέσος Χαράλαμπος Παυλίδης από την Βέροια για τον οποίοι η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Παυλίδης στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε 23 συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ είναι παίκτης τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά ο νυν προπονητής των κυανόλευκων, αφού μαζί γνώρισαν την άνοδο από την Γ’ στην Β΄ Εθνική. Πάντως χθες ακούστηκε πως έχει προταθεί και ένας Πορτογάλος επιθετικός δίχως όμως να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά. Την ίδια ώρα δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Κώστα Κυπτίου στην ομάδα της Νίκης από την ΑΕ Διμηνίου μιας και άρεσε στο πρόσφατο φιλικό με τους Νέους Αθλητές στον νέο τεχνικό.  

Ξεκινά η προετοιμασία

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας της Νίκης Βόλου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Αετό Σκύδρας στο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες σε χαλαρούς ρυθμούς μετά το ματς της Κατερίνης και απουσίασε ο Πετράς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση την τελευταία εβδομάδα. Πάντως το βέβαιο είναι πως θα απουσιάσει και από το ματς της ερχόμενης Τετάρτης μιας και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου