ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Νίκη αύριο με Φιλαθλητικό

η-νίκη-αύριο-με-φιλαθλητικό-464755

Να παραμείνει στην κορυφή με διαφορά θέλει και μετά την9η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φιλαθλητικό στον Αμπελώνα. Η συνάντηση θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 17:00 με την ομάδα της Νίκης να έχει ήδη εξασφαλίσει δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της Α΄ φάσης το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη δεύτερη και τελική φάση του γυναικείου πρωταθλήματος. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι αθλήτριες: Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Μπουσδούκου Αντωνία, Κιλιντάρη Ευγενία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα, Αντωνοπούλου Μαρία, Κολοβού Μαρίνα και Αντωνίου Ελένη.
Βαθμολογία Α΄ ομίλου:
1. Νίκη Βόλου: 17 β.
2. Α.Ε. Λάρισας: 13 β.
3. Φιλαθλητικός Αμπελώνα: 12 β.
4. Ερμής Αγιάς: 5 β.
5. Α.Σ. Αστραπή: 1 β.
Την 9η αγωνιστική συμπληρώνει η αναμέτρηση της Α.Ε. Λάρισας με τον Α.Σ. Αστραπή, ενώ ρεπό έχει ο Ερμής Αγιάς.
 
Εκτός έδρας αγωνίζεται και η ομάδα των Κορασίδων, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 15:00, τον Γ.Σ. Αλμυρού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου.
Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Ε.Α. Λάρισας-Ερμής Αγιάς, Γ.Σ. Αλμυρού-Νίκη Βόλου, Αργώ-Φιλαθλητικός Λάρισας και Γ.Σ. Βόλου-Α.Ε. Λάρισας (ρεπό: Α.Σ. Αστραπή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου