ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με λύσεις… και για τις απουσίες

με-λύσεις-και-για-τις-απουσίες-464775

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού ούτε ο Χαβιέρ Ουμπίντες για τρίτο συνεχόμενο ματς δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί λόγω του τραυματισμού του στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις 21 του περασμένου Δεκέμβρη, αλλά ούτε και αρχηγός της ομάδας Λεάντρο Άλβαρες, που θα λείψει για πρώτη φορά και αποτελεί ισχυρή μονάδα ως αμυντικό χαφ σε μια θέση που χθες δοκιμάσθηκε ο Πέτερ Ντολεζάι.

Ο Σάκης Τσιώλης, καταστρώνοντας τα σχέδιά του με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, περιμένει οι παίκτες που θα αγωνισθούν να καλύψουν τα κενά των δύο βασικών Αργεντίνων, ενώ χθες τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας τους Τομάς – Σανκαρέ, τον Ντολεζάι ως αντι -Άλβαρεζ και σκοπεύει να έχει μπροστά του τετράδα με τους Μητρόπουλο, Καπετάνιο, Μπρέσκα και Μόνχε, ενώ ένας από τους Σολάκη – Μαρτίν θα ξεκινήσει ως προωθημένος στην επίθεση.

Δεν αποκλείεται πάντως να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Ακόστα, ενώ υπάρχουν και οι λύσεις Ρόκκα – Ρίκκα παρά το γεγονός ότι για τον τελευταίο ακούστηκε ότι μπορεί να φύγει, κάτι που ίσως συμβεί και με τον Κώστα Σκάρο.

Ο Τσιώλης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει να διαχειριστούμε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με μεγάλη προσοχή και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον πρωταρχικό μας στόχο, είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός που απηύθυνε και κάλεσμα προς τους φιλάθλους: «Περιμένουμε τον υπέροχο κόσμο μας στο γήπεδο, διότι σε αυτό το παιχνίδι τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά”.

Χωρίς Φωτάκη

Στον ΠΑΟΚ επίσης σήμερα ολοκληρώνει τους σχεδιασμούς του ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα στον Βόλο. Στα σχέδια του Έλληνα τεχνικού είναι πλέον ο Στέφανος Αθανασιάδης, που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από διήμερη απουσία λόγω ίωσης.

Αντίθετα, χθες απουσίασε και πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που παραμένει για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης επίσης λόγω ίωσης.

Ο 41χρονος τεχνικός έκανε χθες ένα πλάνο αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας, με τους Ιβιτς και Κοντρέρας να επανέρχονται στον βασικό κορμό, αλλά χωρίς τον Γιώργο Φωτάκη που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχει λόγω των καρτών που συμπλήρωσε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου