ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό τεστ με Θησέα η ΠΑΕ Βόλος

φιλικό-τεστ-με-θησέα-η-παε-βόλος-781377

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στην Πορταριά η ΠΑΕ Βόλος αντιμετωπίζοντας τον Θησέα Αγριάς , ενώ η 4η εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας και η 2η στο Hotel Portaria θα ολοκληρωθεί αύριο 4 Αυγούστου …χωρίς προβλήματα.

Ηδη στην Πορταριά η ΠΑΕ Βόλος έπαιξε ένα φιλικό ματς το περασμένο Σάββατο (8-0 τον Μαγνησιακό), ενώ για τη συνέχεια ξεχωρίζουν τρία με ομάδες της Σουπερλίγκα θα γίνουν σε Λαμία, Λειβαδιά και Γιάννινα και άλλα τρία στο Βόλο.

Από το πρώτο φιλικό ο Χουάν Φεράντo που προσπαθεί να χτίσει την ομάδα εν όψει του πρωταθλήματος της Football League έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και σήμερα θα έχει στην διάθεσή του και τους Καραγκιολίδη και Λόπεζ Γκαρσία που δεν έπαιξαν προληπτικά, αλλά και τον Δόρη που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο, ενώ δεν φάνηκε να εμπνέει ανησυχία και ο τραυματισμός του Μπουργάνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός προπονητής μοιράζει το χρόνο συμμετοχής των παικτών του δοκιμάζοντας και μερικούς σε δυο θέσεις.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στους 28 παίκτες στο Hotel Portaria όπου η ομάδα θα μείνει μέχρι αύριο 4 Αυγούστου, ο Φεράντο έχει και αρκετούς νεαρούς στους οποίους δείχνει να ποντάρει βλέποντας και στο μέλλον…

Στην προετοιμασία μετέχουν οι περσινοί πρωταθλητές: Ντεντάκης Αντώνης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα Μαρσέλο, Καμπαγέρο Σεμπάστιαν, Ηλιόπουλος Κώστας, Δημόπουλος Στέργιος, Μάντζης Βασίλης, Γκαλίτσιος Αλέξανδρος, Μπουργάνης Νίκος, Μηλιώτης Κώστας, Ουνγιαλίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Δεμηρτζόγλου Κώστας, Μαλακασιώτης Φάνης, Κραβαρίτης Βασίλης και Παπαεμμανουηλίδης Κώστας αλλά και οι νεομεταγραφέντες Λόπες Γκαρσία, Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Καραγκιολίδης Φώτης, Κονσταντίν Καρρίκι, Μελικιώτης Δημήτρης, Τουλίκας Βασίλης, Δόρης Αλέξανδρος, Στεργίδης Λυμπέρης, Μπάλας Γιώργος, Ρούσσος Αλμπέρτος Ανδρικόπουλος Βλάσης και Κορέλας Κωνσταντίνος.

Μετά το σημερινό ματς με τον Θησέα στην Πορταριά τα υπόλοιπα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος τον Αύγουστο έχουν ως εξής:

8/8 Λαμία – ΒΟΛΟΣ (Λαμία)

11/8 ΒΟΛΟΣ – Εθνικός (Νεάπολη)

13/8 Λεβαδειακός – ΒΟΛΟΣ (Λειβαδιά)

17/8 ΠΑΣ Γιάννινα – ΒΟΛΟΣ (Γιάννινα)

22/8 ΒΟΛΟΣ – Τρίκαλα (Νεάπολη)

25/8 ΒΟΛΟΣ – Αιγινιακός (Νεάπολη)

26/8 Γ.Σ. Αλμυρού– ΒΟΛΟΣ (Αλμυρός).

Ενώ η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος είναι στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει Football League, την τελευταία εβδομάδα διαθέτει και τα εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος και τα φιλικά προετοιμασίας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β΄ Εθνική και με την ομάδα να βλέπει ψηλότερα αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται «πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος «καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη. Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος., Στηρίζω την προσπάθεια. Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία».

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου