ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποστολίδης και Ντινιωτάκης …και δεν «τελείωσε»!

αποστολίδης-και-ντινιωτάκης-και-δεν-781389

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ η Νίκη μετρά αντίστροφα για να «ανέβει» στα Χάνια για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και σήμερα έχει ένα φιλικό ξεμούδιασμα με τον Σαρακηνό θεωρείται σίγουρο πως από τις 6 του μήνα στο Πήλιο θα υπάρχουν επιπλέον παίκτες στην προπόνηση για τον Φάντζιο Μπούις…

Πέρα από τον Φάμπιο Ταβάρες που έλειπε ως τώρα με άδεια στην Πορτογαλία και το νεαρό Τασιά που έλειπε επίσης εκτός Ελλάδας παίκτες της Νίκης μπορεί να λογίζονται και οι Μάνος Αποστολίδης και Γιάννης Ντινιωτάκης.

Ο Αποστολίδης ανακοινώθηκε μάλιστα σήμερα από τους κυανόλευκους: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μανώλη Αποστολίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Μανώλης Αποστολίδης είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ομάδας μας καθώς ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας τη σεζόν ‘13-’14, όταν και η Νίκη στέφθηκε πρωταθλήτρια Football League. Ο καβαλιώτης γκολκίπερ έχει ύψος 1,86 και είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1983. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 της Καβάλας και εκτός από την Νίκη Βόλου την σεζόν 2013-2014 έχει αγωνιστεί και με την ομάδα του ΑΟΚ, του Θερμαϊκού, του Πανθρακικού, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αχαρναϊκού και των Τρικάλων. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Τζήμας και Μένιος Θεολόγης, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Αποστολίδης δεν έμεινε στη Νίκη της Α΄ λόγω περιορισμών που είχε η ομάδα και συνέχισε στη Λάρισα όπου και είχε 33 παρουσίες, για να ακολουθήσουν Απόλλων Σμύρνης (15 συμ.), Αχαρναϊκός (11 συμ.) στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-17 και τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο ΑΟ Τρίκαλα, με τον οποίο και είχε συνολικά 39 παρουσίες, όλες στο πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς από τη χρονιά 2012-13.

Συνολικά στη Β’ Εθνική (Football League) μετρά 171 παρουσίες, 70 στη Γ’ Εθνική και ακόμη 20 στο Κύπελλο. Επίσης ήταν μέλος της Καβάλας και στην Α’ Εθνική το 2009 και το 2010 – 11 χωρίς όμως συμμετοχή. Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής πέραν από την ομάδα της Καβάλας από οπού κατάγεται έχει αγωνιστεί και στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Επίσης στη Νίκη θα συνεχίσει και ο Γιάννης Ντινιωτάκης που ήρθε στο Βόλο τον περασμένο Γενάρη και είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση τη στιγμή που ο παίκτης ήθελε παραπάνω κατηγορία αλλά δεν βρήκε κάτι …πιο σίγουρο από τη Νίκη με την οποία θέλει να αλλάξει κατηγορία

Τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή, όπως η ταχύτητα και η δύναμή του ήταν πάντως τα στοιχεία που ενώ ο Γιάννης Ντινιωτάκης παρουσιάζονταν για καιρό ως «φευγάτος» τον κρατούν τελικά στο Βόλο να φορά τη φανέλα της Νίκης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης, ήρθε στις Νίκη 16/1 και είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στην Superleague. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Κέρκυρας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό , ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλος Αγρας , ΑΟ Επισκοπής, Θεσπρωτός, Λέφσκι Κάρλοβο, ΑΟ Μυλοποτάμου και στη Νίκη έπαιξε 8 ματς.

Σήμερα με Σαρακηνό

Χθες η προετοιμασία της Νίκης συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο όπου οι ασκήσεις ενδυνάμωσης και τα αγωνιστικά παιχνίδια κυριάρχησαν στο πρόγραμμα.

Σήμερα στις 18:30 η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου με την ομάδα του Σαρακηνού και αύριο Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί πρωί …και μετά οι παίκτες θα έχουν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα το πρωί που η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Χανιά του Πηλίου..

Ως γνωστόν έχει τονιστεί πως η ομάδα της Νίκης φέτος χτίζεται πάνω σε 3 άξονες: πειθαρχία-ομαδικότητα- ποιότητα και αυτό δεν είναι ένα απλό σλόγκαν αλλά τη στιγμή που ο προπονητής θεωρεί την πειθαρχία τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί όλη η ομάδα ήδη έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για κάποια πειθαρχικά παραπτώματα με την διοίκηση που είναι συνεπής σε όλα να δείχνει ότι το ίδιο απαιτεί και από τους ποδοσφαιριστές!

Όσον αφορά τον 3ο άξονα δηλαδή την ποιότητα των παικτών της ομάδας η διοίκηση συνεχίζει να κάνει ότι χρειάζεται …και ενώ η τελευταία ανακοινωθείσα μεταγραφή είναι ο κεντρικός Τάσος Καντούτσης στο ρόστερ της Νίκης Βόλου αναμένεται να προστεθεί και επίσημα ο έμπειρος τερματοφύλακας Μάνος Αποστολίδης, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την τελευταία μεγάλη επιτυχία των κυανόλευκων και την κατάκτηση της ανόδου για τη Super League το καλοκαίρι του 2014 κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ συμμετοχών (44)!

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που θα ανηφορίσει για τα Χάνια η ομάδα της Νίκης Βόλου, ίσως υπάρχουν και επιπλέον προσθήκες καθώς υπάρχουν παίκτες που προπονούνται με την ομάδα χωρίς να είναι επίσημα μέλη της.

Οι λιγοστές μέρες είναι κριτήριο για κάποιους καθώς το «ξεκαθάρισμα» αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο, αφού μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ποιοι ποδοσφαιριστές ανηφορίσουν για τα Χάνια.

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από τη Δευτέρα οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των Καρτών Διαρκείας για την σεζόν 2018-2019 και συνολικά υπάρχουν 5 Κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans (συνδεσμιακά) : 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των Καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11:00 – 14:00 & 17:15 – 20:15, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Blue Power Card από τη Νίκη Βόλου

Μια νέα καινοτομία φέρνει η Νίκη Βόλου ανακοινώνοντας την δημιουργία της Blue Power Card που θα είναι για τους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου: « Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη Βόλου κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.

Ο κάτοχος της Blue Power Card θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Ποδόσφαιρο-Μπάσκετ-Πόλο-Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από τη συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους.

Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου