ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει «στροφές» στο Ελατοχώρι

ανεβάζει-στροφές-στο-ελατοχώρι-782306

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου που μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων στο Βόλο,είναι ήδη τρεις μέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας όπου με διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά σε φυσική κατάσταση αλλά και τακτική γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τους ερυθρόλευκους να μένουν εκεί μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Τα πρώτα συμπεράσματα της προετοιμασίας είναι το καλό κλίμα στην ομάδα και η διάθεση των ποδοσφαιριστών να δουλέψουν σωστά για να είναι πρωταγωνιστές στη συνέχεια στο γήπεδο…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Ελατοχώρι είφναι οι : Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Σάκης Σάββας, Θανάσης Μαργαρίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργος Πατσής, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Ντέιβιντ Ναζίμ, Στάθης Ρόκας, Κλεβί Κόλα, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι, Φίλιππος Σκοπελίτης, Άρης Λώττας, Αντώνης Καμπλιώνης, Βασίλης Σαχινίδης, Κώστας Φλίγκος, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος,Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος και από προχθές και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα ο Πορτογάλος Σερτζίνιο…

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που χάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές, ενώ στο Ελατοχώρι εκτός από τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, βρίσκονται ο γυμναστής Σωτήρης Πετσιμέρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος, καθώς και οι φροντιστές Κώστας Κρίκης και Δημήτρης Παπαγιάννης.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του ανεβάζουν σιγά σιγά τους ρυθμούς στο Ελατοχώρι γνωρίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη σε κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα … και επιστρέφοντας από το βουνό μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς αφού στο Ελατοχώρι δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο φιλικό. Έτσι το πρώτο κλεισμένο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ, ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το φιλικό με τον Αρη, 5/9 με τον Θησέα και έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ εκφράζοντας θυμό και οργή για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Ολυμπιακό μας, εκτός από το ποδόσφαιρο, μας νοιάζει και η κοινωνία με τα όποια προβλήματά της. Παρακολουθούμε εδώ και μέρες την τεράστια τραγωδία που εκδηλώθηκε στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς, τα χιλιάδες σπίτια τα καμένα και τα εκατοντάδες Ι.Χ.

Νοιώθουμε θρήνο, πένθος, θυμό και οργή.

Το κράτος ανύπαρκτο όπως πάντα, απών και ανεπαρκές. Τίποτα δεν λειτούργησε από ένα οργανωμένο, υπεύθυνο κράτος με σοβαρές υπηρεσίες και δομές. Δεν θα κάνουμε μαθήματα τεχνογνωσίας και αμπελοφιλοσοφίας. Αναρωτιόμαστε απλά, πότε ένας εισαγγελέας γενναίος, ακέραιος, με κύρος και αποφασιστικότητα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς τα πρωτόκολλα των ανακρίσεων, προανακρίσεων και μαρτυρικών καταθέσεων θα χώσει σε ένα τεράστιο κελί όλους τους υπεύθυνους-ανεύθυνους μαζί με τους Τσοχατζόπουλους, φονιάδες και εγκληματίες.

Όλους τους υπεύθυνους-ανεύθυνους από την Πολιτική Προστασία, το Υπουργείο του Πολίτη, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, που άφησαν αυτοί οι τελευταίοι για 5-6 ώρες τον κοσμάκη στη θάλασσα και όσοι σώθηκαν από τις φλόγες πνίγηκαν στα νερά.

Απαλλάξτε τον κόσμο επιτέλους από εκείνη την ψευτοξανθιά πολιτική λειτουργό της Αττικής και χώστε την σε κάποια σουίτα στον Κορυδαλλό ή σε κάποιο ψυχιατρείο.

Νοιώθουμε, όπως και τα εκατομμύρια των Ελλήνων, απογοητευμένοι και αηδιασμένοι.

Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με τα ποδοσφαιρικά και τον Ολυμπιακό μας, αφού δεν έχουμε ούτε όρεξη, αλλά ούτε και έμπνευση.

Απλά να χαιρετίσουμε και να συγχαρούμε τους 2000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη της αγαπημένης μας ομάδας.

Θα επανέλθουμε απαντώντας σε κάποιους αντιπάλους οπαδούς που έχουν βγάλει ρυτίδες στα είκοσι τους χρόνια από τους εφιάλτες λόγω Ολυμπιακού, αλλά και από τον πεντηκονταετή ποδοσφαιρικό ενταφιασμό τους.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου