ΣΤΙΒΟΣ

Πολυπληθής παρουσία στο Καρπενήσι από τον ΣΔΥΒ

πολυπληθής-παρουσία-στο-καρπενήσι-απ-782999

Εκδρομή στο Καρπενήσι πραγματοποίησαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου και γύρισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις περιοχές της Ευρυτανίας που επισκέφθηκαν, και βέβαια από τη συμμετοχή στον αγώνα KARPENISSI Energy RUN 10k & Energy Duathlon 2018 Kids edition που διοργανώθηκε από τον Δήμο Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Οι δρομείς του ΣΔΥΒ συγχαίρουν τη διοργάνωση, και την ευχαριστούν για την υποστήριξη της εκδρομής.

Το ξεκίνημα έγινε το Σάββατο με πεζοπορία που οργάνωσαν οι δρομείς του συλλόγου με πρωτοβουλία τους στο φαράγγι Μικρό Πάντα Βρέχει. Εντυπωσιακές οι εικόνες στο απόκρημνο βουνό της Καλιακούδας, με τους καταρράκτες να σχηματίζουν ένα φυσικό φαινόμενο που δίνει την εντύπωση μιας συνεχής τεχνητής βροχής.

Την Κυριακή οι αθλητές του συλλόγου έτρεξαν στους αγώνες του KARPENISSI Energy RUN 10k & Energy Duathlon 2018 Kids edition, με τον Αχιλλέα Καλαμάκη να τερματίζει στη 3η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα. Ο ίδιος αναδείχθηκε νικητής στη κατηγορία του, όπως πρώτος στη κατηγορία του ήταν και ο Γιώργος Καλαντζής. Στον αγώνα έτρεξαν επίσης οι Γιάννης Κλόκας, Κώστας Παλάντζας, Τόλης Κουτσουμπές, Αντώνης Δροσινός, Πέγκυ Μάρθα, Σάκης Κράβαρης, Αγγέλα Αντωνίου. Ακολούθησαν οι παιδικοί αγώνες διάθλου όπου συμμετείχε ο Γιάννος Μακρυγιάννης κάνοντας διαδοχικά 500 μέτρα τρέξιμο, 3 χιλιόμετρα ποδήλατο και 500 μέτρα τρέξιμο. Την αποστολή ακολούθησαν οι Ηλίας Μακρυγιάννης, Ειρήνη Λουμουσιώτη. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την εκκίνηση του αγώνα στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Εντυπωσίασε ο Δημητριάδης

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Αμβρόσιο Δημητριάδη. Ο δρομέας του ΣΔΥΒ τερμάτισε πρώτος στη γενική κατάταξη στον 2ο Αγώνα δρόμου Αγίας Παρασκευής -Πεπονιάς Κοζάνης απόστασης 5.800 μέτρων που έγινε το Σάββατο το απόγευμα.

Η συνέχεια

Σειρά για τους δρομείς του ΣΔΥΒ θα πάρουν το Σαββατοκύριακο ο Νομός Καρδίτσας και ο Νομός Λάρισας με δύο αγώνες έκαστος: ο 2ος Ορεινός Αγώνας Νεράιδας Δολόπων Καρδίτσας θα γίνει το Σάββατο, ο 1ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα-Μουχα-Καστανιά τη Κυριακή. Στο Νομό Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το Sarantaporo Mountain Run, και τη Κυριακή ο 5ος Αγώνας Με Θέα στο Αιγαίο στον Αγιόκαμπο (επρόκειτο να γίνει τη βδομάδα που πέρασε αλλά αναβλήθηκαν οι εκδηλώσεις).

Τον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες – εκλογές του ΣΔΥ Βόλου, και όλες οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συνεισφορά στους πυρόπληκτους

Ο σύλλογος καλεί και προτείνει στα μέλη του και σε όλο το κόσμο να προσφέρουν το ποσό που μπορεί κάθε ένας στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική. Το ποσό μπορούν να καταθέσουν απευθείας στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε από τους φορείς:

Τράπεζα τη Ελλάδος / Bank of Greece

Αριθμός λογαριασμού: 23/2341195169

IBAN GR4601000230000002341195169

Όνομα Δικαιούχου: Υπουργείο Οικονομικών / Ministry of Finance

BIC/SWIFT BNGRGRAA

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου