ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επένδυση για το μέλλον ο Απ. Αναστασίου

επένδυση-για-το-μέλλον-ο-απ-αναστασίου-465128

Μια μεταγραφή που θα αποτελέσει και επιθετική επένδυση για το μέλλον πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά τον Ισπανό Νοέ Ακόστα ανακοίνωσε χθες και την απόκτηση του Αποστόλη Αναστασίου από τον Μακεδονικό. Η μεταγραφή επένδυση ολοκληρώθηκε και ο 21χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους» κι εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή του για το νέο βήμα της καριέρας του σε μια ομάδα που «ήδη έχει κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα»

Αναλυτικά η χθεσινή μεταγραφική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Aπόστολου Αναστασίου με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 5 ετών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργο Πράττο».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Απόστολος Αναστασίου που έχει 19 συμμετοχές και 5 γκολ στη Γ΄ Εθνική με τον Μακεδονικό δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή με πολύ και σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Νιώθω περήφανος που ανήκω πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και το όνειρό μου είναι να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες που έχει μία ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα, η οποία ήδη έχει κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ της βολιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Πράττος δήλωσε: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση φροντίζουν τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ομάδας και με τις επιλογές τους αποδεικνύουν έμπρακτα πως το όραμά μας για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και… όχι μόνο».

Αναστασίου Απόστολος

Ημ/νία Γεν: 18/4/1990

Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη

Θέση: Επιθετικός

Ύψος: 1.79

Αρ.Φαν. 14

2009-2010 Μακεδονικός 5 1

2010-2011 Μακεδονικός 14 4

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου