ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» με Σέττο ο Ρήγας Φεραίος

πρώτη-με-σέττο-ο-ρήγας-φεραίος-783776

Την πρώτη του συγκέντρωση όπως και τον καθιερωμένο Αγιασμό, πραγματοποίησε χθες η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, η οποία φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, μετά τον περσινό επώδυνο υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική.

Οι Βελεστινιώτες θέλουν να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, όπως δηλώνουν, και για το λόγο αυτό ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο, με την προσθήκη ενός δικού τους «παιδιού», του Δημήτρη Σέττου, ο οποίος μετά την περσινή χρονιά στην οποία φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, προκειμένου με τα δικά του τέρματα να δώσει την άνοδο στον Ρήγα. Σημειώνεται πως σε δύο σεζόν με τον Ρήγα είχε 54 συμμετοχές και 20 τέρματα.

Πέραν από την απόκτηση του 25χρονου φορ από τη Μαλεσίνα, παίκτης των κυανόλευκων είναι από χθες και πάλι ο 22χρονος επιθετικός Βαγγέλης Ζηρδέλης, ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ήταν παίκτης του Ρήγα Φεραίου και την περίοδο 2014-15, έχοντας μία συμμετοχή.

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Θανάσης Μπίλης, δήλωσε λίγο μετά τη χθεσινή πρώτη της ομάδας του: «Ξεκινά μια ιδιαίτερη χρονιά σήμερα (σ.σ. χθες) αφού μετά από διάφορες συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ έπειτα από πολυετή παρουσία στη Γ’ Εθνική. Αμεσος στόχος όλων είναι η ομάδα να ανέβει και πάλι στη Γ’ Εθνική και εκεί που πραγματικά αξίζει. Πιστεύω πως με τη βοήθεια της διοίκησης, των παικτών και των φιλάθλων να πετύχουμε τον στόχο και να είμαστε όλοι ευτυχείς. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους ποδοσφαιριστές και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μαγνησίας να έχει πάνω απ’ όλα υγεία».

Το παρών στη χθεσινή «πρώτη» έδωσαν οι: Σπαθής, Γκάγκας, Παπαγιάννης, Κουρίτας, Αλεξίου, Ράπτης, Σουγκάρης, Γούτσιος, Γεωργατζής, Καρλιάμπας, Τσιαντής, Σαρρής, Νασιακόπουλος, Μπακάλης, Μιχολίτσης, Γάρος, Ζηρδέλης, Μπομπότης και Σέττος, ενώ συμμετείχανε οι Μάνος Πάσχος, Νάσος Καρακώστας, όπως επίσης και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Τον Αγιασμό τέλεσαν π. Θεοφάνης Μανούρας και π. Αθανάσιος Συρταδιώτης.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου