ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανηφορίζει για Ελατοχώρι έχοντας και Σκοπελίτη στη… μηχανή

ανηφορίζει-για-ελατοχώρι-έχοντας-και-784917

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Από σήμερα ξεκινά το «χτίσιμο» της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, που σήμερα αναχωρεί στο Ελατοχώρι Πιερίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας έως τις 9 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στον Βόλο.

Μετά το πανηγυρικό κλίμα στην πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του σταδίου ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» που έδωσε ώθηση σε διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες να παλέψουν σκληρά για τον βασικό φετινό στόχο-που δεν είναι άλλος από την άνοδο- και έπειτα από πέντε ημέρες προπονήσεων, οι Βολιώτες μετά το χθεσινό ρεπό θα καταλύσουν στα Πιέρια Ορη, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τον νέο Ολυμπιακό, που τη φετινή σεζόν αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Σκοπελίτης: «12ος παίκτης ο κόσμος»

Νέα προσθήκη στη μηχανή του Περικλή Αμανατίδη και στην ερυθρόλευκη ομάδα ήταν μία ακόμη επιστροφή, που ανακοινώθηκε προχθές Σάββατο, εκείνη του Φίλιππου Σκοπελίτη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016, γυρίζοντας σε γνώριμα λημέρια. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, τονίζοντας: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να συμβάλλω από μεριάς μου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επάνοδο της στην Β’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και είμαι ξανά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Είμαι χαρούμενος που συναντώ γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη μου θητεία στην ομάδα, όπως ο Νίκος Μπουτζίκος και ο Στάθης Ρόκας καθώς και τους Άρη Λώττα και Κώστα Φλίγκο, με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης σε άλλους συλλόγους. Ξέρω ότι ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού, άλλωστε καλωσόρισε τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή, τονίζοντας στην ανακοίνωση της: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενισχύοντας το βολιώτικο στοιχείο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Φίλιππο Σκοπελίτη. Ο Φίλιππος είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1994 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Γνώριμος στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είχε αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα για δύο σεζόν, 2014-2016, τόσο στην K20 όσο και στην 1η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League πραγματοποιώντας συνολικά 25 συμμετοχές και επιτυγχάνοντας 3 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας 17 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ, καθώς και στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο αγωνίστηκε 12 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ. Με την προσθήκη του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα το μέλλον του βολιώτικου ποδοσφαίρου και συμβάλλει στην πρόοδο του. Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Φίλιππο Σκοπελίτη και του εύχεται υγεία καθώς και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

Με 25 ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα, στο Ελατοχώρι θα βρεθούν οι νέοι: Γιακουμής Αστέριος, Παλιούρας Κώστας, Μαργαρίτης Θανάσης, Μπουτζίκος Νίκος, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλος Μπάμπης, Ναζίμ Ντέιβιντ, Καναβός Θανάσης, Ζγκούρη Αντώνης – Ρόντιον, Λώττας Αριστείδης, Φλίγκος Κώστας, Σκοπελίτης Φίλιππος και Σαχινίδης Βασίλης και οι παλιοί… Κωνσταντίνου, Σάββας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και Μπέικος.

Μετά την επιστροφή της ομάδας στον Βόλο, στις 9 Αυγούστου, πρώτο αγωνιστικό δείγμα για την ερυθρόλευκη ομάδα θα είναι στις 11/8, το φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς, στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ, ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και νέες ανακοινώσεις φιλικών.

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου