ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από αύριο το «χτίσιμο» της ομάδας ανόδου

από-αύριο-το-χτίσιμο-της-ομάδας-ανόδ-785860

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά από πέντε μέρες προπονήσεων στον Βόλο ο Ολυμπιακός Βόλου από αύριο ξεκινά το «χτίσιμο» της ομάδας ανόδου καθώς αναχωρεί για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας… και θα βάλει τις βάσεις για μια χρονιά επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη, μετά το σημερινό ρεπό, αύριο Δευτέρα πάει στα Πιέρια Όρη και η βολιώτικη ομάδα θα μείνει στο Ελατοχώρι έως τις 9 Αυγούστου, ενώ επιστρέφοντας θα γίνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα από τα φιλικά χωρίς να αποκλείεται να έχουμε και νέες προσθήκες αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σύμμαχο τον κόσμο αλλά και τον χρόνο έχοντας μπροστά τους ένα δίμηνο, μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, προκειμένου να «δέσουν», ως ομάδα και να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει στο τέλος τον στόχο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες …

Μπορεί στον Ολυμπιακό να δουλεύουν επαγγελματικά αλλά πρέπει και στο γήπεδο να δείξουν την ανωτερότητά τους έχοντας στις τάξεις τους 12 νέους ποδοσφαιριστές, το καλό περσινό κορμό του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος και έναν προπονητή που ξέρει όσο κάνεις να κερδίζει ανόδους.

Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Γιακουμής Αστέριος, Παλιούρας Κώστας, Μαργαρίτης Θανάσης, Μπουτζίκος Νίκος, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλος Μπάμπης ,Ναζίμ Ντέιβιντ, Καναβός Θανάσης, Ζγκούρη Αντώνης – Ρόντιον, Λώττας Αριστείδης , Φλίγκος Κώστας Σκοπελίτης Φίλιππος και Σαχινίδης Βασίλης. Από την περσινή ομάδα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και ο επιθετικός Μπέικος και μένουν 1-2 ακόμη προσθήκες του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο, ενώ ο Περικλής Αμανατίδης που είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε εγγυάται να οδηγήσει την ερυθρόλευκη ομάδα τη νέα χρονιά προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σκληρά στο Ελατοχώρι και επιστρέφοντας μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο Ελατοχώρι δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο φιλικό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα με μια σερβική ομάδα που θα βρίσκεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο τις ίδιες ημερομηνίες….

Ετσι το πρώτο κλεισμένο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ανακοίνωση για το πρώτο φιλικό: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19 αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις σεζόν 2009-10, 2012-13, 2014-15, 2015-16 καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ την περίοδο 2003-04. Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 συμμετείχε στο Next Gen Series και έφτασε στα προημιτελικά ενώ την περίοδο 2014-15 έφτασε στους “16” του UEFA Youth League.

Το παραπάνω φιλικό πέρα από το πολύ μεγάλο όνομα του αντιπάλου θα συνδυαστεί και με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Να είστε όλοι εκεί. Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!».

Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ, ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το φιλικό με τον Αρη, 5/9 με τον Θησέα και έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Στα ερυθρόλευκα ο Φίλιππος Σκοπελίτης

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενισχύοντας το βολιώτικο στοιχείο ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας με τον Φίλιππο Σκοπελίτη. O Φίλιππος, είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1994 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Γνώριμος στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα για δύο σεζόν, 2014 – 2016, τόσο στην K20 όσο και στην 1η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League πραγματοποιώντας συνολικά 25 συμμετοχές και επιτυγχάνοντας 3 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας 17 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ, καθώς και στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο αγωνίστηκε 12 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

*Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει πως τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον Αγιασμό της περασμένης Δευτέρας θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Αττικής. Επίσης, θα προσφερθεί και χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τα μέλη του Ερασιτέχνη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και σε κάποια από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις -φιλικά παιχνίδια θα ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου