ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο αγωνιστικό τεστ για την ΠΑΕ Βόλος

πρώτο-αγωνιστικό-τεστ-για-την-παε-βόλο-786022

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Πορταριάς θα δώσει το πρώτο φιλικό τεστ η ΠΑΕ Βόλος όπως και πέρσι με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, ενώ η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Football League με τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο συνεχίζεται για 3η εβδομάδα με 28 ποδοσφαιριστές στο Πήλιο.

Για το σημερινό πρώτο τεστ ίσως να μην χρησιμοποιηθούν προληπτικά οι Καραγκιολίδης και Λόπεζ Γκαρσία, ενώ η ομάδα θα μείνει στην Πορταριά μέχρι τις 4 Αυγούστου και η ΠΑΕ Βόλος θα παίξει κι άλλο ένα φιλικό εκεί, ενώ μετά τα φιλικά θα είναι πιο δυνατά.

Αναλυτικά τα έως τώρα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος μετά το σημερινό με τον Μαγνησιακό είναι Βόλος – Θησέας Αγριάς (3/8), Λαμία – Βόλος (8/8), Λεβαδειακός – Βόλος (13/8), ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17/8), Βόλος – Τρίκαλα (19/8) και Γ.Σ. Αλμυρού – Βόλος(26/8).

Ενώ η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος είναι στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει Football League, από μεθαύριο Δευτέρα θα διαθέτει και τα εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος και τα φιλικά προετοιμασίας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β΄ Εθνική και με την ομάδα να βλέπει ψηλότερα αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος «καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος., Στηρίζω την προσπάθεια. Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία».

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου