ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευτέρα στο Ελατοχώρι ο Ολυμπιακός Βόλου

δευτέρα-στο-ελατοχώρι-ο-ολυμπιακός-βό-786030

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τελευταία μέρα προπονήσεων στον Βόλο είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ χθες οι παίκτες πέρασαν και από εργομετρικές εξετάσεις και τελικά μεθαύριο Δευτέρα η ομάδα θα ανέβει στο Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη, σήμερα έχει προγραμματίσει δύο και αύριο οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να φύγουν μεθαύριο Δευτέρα για τα Πιέρια Ορη.

Η βολιώτικη ομάδα θα μείνει στο Ελατοχώρι έως τις 9 Αυγούστου και επιστρέφοντας μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο Ελατοχώρι δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο φιλικό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα με μια σερβική ομάδα που θα βρίσκεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο τις ίδιες ημερομηνίες….

Ετσι το πρώτο κλεισμένο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ, ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το φιλικό με τον Αρη, 5/9 με τον Θησέα και έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Πάντως στο Ελατοχώρι ο Ολυμπιακός θα είναι μείον ένας ….αφού «η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κόκα παρά την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων δεν έπεισαν την τεχνική ηγεσία. Οι ιθύνοντες του Συλλόγου τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Στο μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ, SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και τα FANS, τα LADIES και τα JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου