ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να «αλώσει» την Κατερίνη

να-αλώσει-την-κατερίνη-465486

Για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η «τριάρα» επί του Οδυσσέα Αναγέννησης, θα πρέπει σήμερα η Νίκη στην Κατερίνη απέναντι στη νεοφώτιστη ΑΕ Ποντίων να ζευγαρώσει τις νίκες της για το 2011. Με νέα πρόσωπα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην σύνθεσή τους και με καλή ψυχολογία οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στις 3 μ.μ. στην Πιερία με σκοπό να κατακτήσουν το διπλό, που θα τους φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Το παιχνίδι υπάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2 και εκλαμβάνεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά τους, τουλάχιστον από τη δεύτερη θέση. Το ιδανικότερο σενάριο βέβαια για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και τους παίκτες του θα ήταν παράλληλα με το ρεπό του Φωκικού να «στραβοπατήσει» και η πρωτοπόρος Καλλονή στην έδρα της, ώστε να πλησιάσει ξανά την κορυφή και να μπει σε τροχιά ανόδου…

Πρώτο μέλημα πάντως για τους κυανόλευκους είναι να καταφέρουν οι ίδιοι να κάνουν το καθήκον τους, να περάσουν από μια δύσκολη σχετικά και επικίνδυνη έδρα, όπου κανείς πρωτοπόρος δεν έφυγε με το διπλό και να αποδείξουν ότι είναι ακόμα ζωντανοί στο παιχνίδι του τίτλου.

Σήμερα αναμένεται να πάρει στα χέρια του ο Στράτος Γιδόπουλος τα δελτία των Γιάννη Τσάγγαρη, Περικλή Μπουσινάκη και Δημήτρη Τσερκέζου, ενώ νέο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα είναι και ο Αντε Ντάνισιτς που επιστρέφει μετά από έκτιση ποινής μιας αγωνιστικής. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα το παλέψει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας για να εξασφαλίσει τις μπλε κάρτες των Αργεντίνων ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στο απουσιολόγιο εκτός από το όνομα του Παναγιώτη Πετρά που είδε την κόκκινη κάρτα στο περασμένο ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, υπάρχει επίσης και του Παπαδήμα που του έχουν τοποθετηθεί ράμματα στο φρύδι και δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολος είναι ο Βλαχοκυριάκος που χθες δεν μετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης.

Αναμφίβολα η ενδεκάδα θα παρουσιάζει αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε το Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς στο ντεμπούτο του Χαραλαμπίδη στον κυανόλευκο πάγκο. Στο βασικό σχήμα, αν όλα πάνε καλά με τα δελτία τους, θα ξεκινήσουν οι Τσάγγαρης, Τσερκέζος και Ντάνισιτς, ενώ πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει και ο Μπουσινάκης στη θέση του Βλαχοκυριάκου.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Τάσσος, αφού ο Κόσογλου θεωρείται ήδη ξένο σώμα, αν και ακόμα το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί. Στην άμυνα ο Τσερκέζος διεκδικεί θέση αντί του Τσικνίδη στο αριστερό άκρο, ενώ στην αντίστοιχη θέση από τα δεξιά θα παίξει ο Καρακώστας. Αντί του Παπαδήμα, ο Σωτρίνης θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μαϊστρέλλη στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Τσάγγαρης κατ’ ανάγκη θα αγωνιστεί μαζί με το Νάστο αμυντικά χαφ, ενώ ο Μπουσινάκης -αν ο Βλαχοκυριάκος δεν μπορέσει τελικά να ξεκινήσει- θα καλύψει το αριστερό άκρο και το δεξί ο Στουρνάρας. Ο Γραμματικόπουλος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος και πίσω του θα αγωνιστεί ο Ντάνισιτς.

Ο Σταμάτης Μολιχιτούδης από την Ενωση Μακεδονίας είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σπυριδωνίδης (Μακεδονίας) και Στέφανος Δημητριάδης (Χαλκιδικής) και τέταρτος ο Νικόλαος Οικονόμου (Χαλκιδικής).

Οι Πόντιοι Κατερίνης

Στην 10η θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της Football League 2 βρίσκεται η ομάδα των Ποντίων Κατερίνης, που ως νεοφώτιστη θέτει στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής της. Τέσσερις νίκες, όλες στην έδρα του, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες είναι ο απολογισμός του συγκροτήματος της Πιερίας, που στην έδρα του έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες και μόλις ένα διπλό. Η ομάδα που έχει καταφέρει να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Κατερίνης είναι ο Οδυσσέας Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ με τον πόντο την ισοπαλίας έφυγαν Κοζάνη, Μακεδονικός και Καλλονή. Οι Ελευθεριάδης και Παπαστεργίου θα είναι τα δυο νέα πρόσωπα, ενώ επιστρέφουν οι Τροΐρης και Μποταΐτης.

«Οδηγίες» προς τους φιλάθλους

Οι οπαδοί της Νίκης Βόλου θα τοποθετηθούν στην θύρα 5 του σταδίου της Κατερίνης. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων θα ανοίξουν στη 1:30 μ.μ. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ και η είσοδος για τις γυναίκες είναι δωρεάν.

FOOTBALL LEAGUE 2 – 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γήπεδο: Δημοτικό Κατερίνης

Διαιτητής: Μολιχιτούδης

30.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 88.ΤΑΣΣΟΣ

4.ΦΩΤΙΑΣ 11.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ

5.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

8.ΚΥΡΤΕΓΟΣ 55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ

24.ΛΙΟΛΙΟΣ 4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

31.ΝΑΪΝΤΟΣ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ

16.ΤΡΟΪΡΗΣ 20.ΝΑΣΤΟΣ

42.ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ 10.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ

44.ΣΑΒΒΙΔΗΣ 7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ

33.ΒΕΛΩΝΗΣ 30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ

70.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητές:

Π. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου