ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητούν συνάντηση με το Δήμαρχο οι Austrian Boys

ζητούν-συνάντηση-με-το-δήμαρχο-οι-austrian-boys-465518

Ανακοίνωση με την οποία και ζητούν συνάντηση με το Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη εξέδωσαν χθες οι Ausrtian Boys. Μια συνάντηση που έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, το ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επιστροφή στο σπίτι μας… και γρήγορα. Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου είχαμε αποστείλει ανοιχτή επιστολή στους υποψηφίους δημάρχους του Βόλου προκειμένου να μας αναπτύξουν τις θέσεις τους για το σημαντικό ζήτημα που αφορά το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΕΑΚ. Πλέον, ο νέος Δήμος Βόλου έχει νέο Δήμαρχο, στον οποίο μάλιστα -όπως και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο- ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν προκειμένου η πόλη που ζούμε και αγαπάμε να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάει κανείς, ότι αυτή η πόλη εκπροσωπείται πλέον επάξια σε αθλητικό επίπεδο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τον μεγάλο αυτό σύλλογο, που πλέον έχει κερδίσει τη θέση που του αξίζει στον ποδοσφαιρικό χάρτη, κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Αξίζει επίσης να επισημάνουμε, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διεκδικεί αγωνιστικά με μεγάλες αξιώσεις να γίνει η πρώτη περιφερειακή δύναμη στην Ελλάδα.

Και ενώ η τροχιά της καταξίωσης κάνει όλους εμάς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου χαρούμενους, υπάρχει κάτι που συνεχίζει να μας πληγώνει. Και αυτό είναι η συνεχιζόμενη έλλειψη του σπιτιού μας, του γηπέδου μας, της φυσικής έδρας μας… δηλαδή του ΕΑΚ.

Το πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει και μάλιστα πολύ γρήγορα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ και να φύγει από το αφιλόξενο και παγερό Πανθεσσαλικό Στάδιο, το έχουμε αναλύσει πάρα πολλές φορές και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε ξανά για αυτό. Άλλωστε είναι ένα αδιαπραγμάτευτο αίτημα όλου του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου.

Είχαμε επίσης επισημάνει κατηγορηματικά ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών ο επόμενος Δήμαρχος Βόλου θα δεχτεί άμεσα έντονη πίεση από όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα που απαιτούνται για να γίνει το ΕΑΚ ένα αξιοπρεπές αισθητικά και λειτουργικό γήπεδο, που αρμόζει στο επίπεδο του Ολυμπιακού Βόλου άλλα και της πόλης μας.

Πλέον περνάμε σε πράξεις. Για αυτό σε πρώτη φάση ζητάμε άμεσα συνάντηση από τον Δήμαρχο Βόλου όχι απλά για να μας εκφράσει τις θέσεις του για το ζήτημα, αλλά για να δεσμευτεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το πότε μπορούν να αρχίσουν τα έργα στο ΕΑΚ και το ίδιο προτρέπουμε να κάνει και η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Σκοπεύουμε, μάλιστα να πάρουμε πρωτοβουλία οργανώνοντας μια συνάντηση με όλους τους ενδιαφερόμενους (Δημοτική αρχή και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι, ώστε το σημαντικό αυτό ζήτημα να λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εμείς διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι το θέμα του ΕΑΚ αποτελεί για μας μέγιστη προτεραιότητα και δεν θα σταματήσουμε ποτέ τις δράσεις μας, μέχρι η ομάδα μας να ξαναγυρίσει στο σπίτι της».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου