ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κακόβουλα σενάρια»

κακόβουλα-σενάρια-465528

Την δική της απάντηση για το θέμα που προέκυψε και φέρνει στο χείλος του γκρεμού την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν δεν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα σύμφωνα με την έκθεση της «Grant Thornton Greece» που επιβεβαιώνει αυτά που ισχυρίζεται και η «Deloitte», έδωσε η Αθηναϊκή ΠΑΕ με την οποία το χαρακτηρίζει κακόβουλο. Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύεται ως θέμα η οικονομική κατάσταση και η οικονομική προοπτική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεσούσης της περιόδου και ενώ η ομάδα διεκδικεί στο ακέραιο τους στόχους της κατάκτησης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας. Πιο πρόσφατο κρούσμα η διαρροή και στρεβλή παρουσίαση ενός προσχεδίου της έκθεσης που διενεργήθηκε από εταιρεία οικονομικού ελέγχου με την προοπτική μεταβίβασης μετοχών. Το προσχέδιο της έκθεσης που διέρρευσε περιέχει τόσες αποκλίσεις από την τελική έκθεση σε όλα τα μεγέθη, και είναι τόσα τα λάθη (;) στην παρουσίαση των στοιχείων από το ρεπορτάζ που συνοδεύει τη διαρροή που εκθέτουν ανεπανόρθωτα και το έντυπο που δημοσίευσε το προσχέδιο και αυτόν που το διέρρευσε. Εκτιμάται από το ρεπορτάζ ότι την περίοδο 2010-11 οι ζημιές της ΠΑΕ θα φτάσουν τα € 47 εκατομμύρια, εκτίμηση που δεν προκύπτει από πουθενά, όση φαντασία και να διαθέτει ο συντάκτης. Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι κακόβουλο, υποβολιμαίο και ψευδές και συνεπώς η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι υποχρεωμένη να προστατέψει με κάθε νόμιμο μέσο το συμφέρον της».

Επεισόδιο στα αποδυτήρια

Εν τω μεταξύ τείνουν να γίνουν συνήθεια τα επεισόδια μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού. Μετά από τις κόντρες των Καραγκούνη-Λέτο και Κατσουράνη-Λέτο, στη χθεσινή προπόνηση ήταν η σειρά των Χριστοδουλόπουλου και Πλεσί να ανεβάσουν το θερμόμετρο.

Αφορμή για το επεισόδιο αυτό στάθηκε μια λάθος σέντρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και το Νταμιέν Πλεσί.

Προς στιγμήν τα πράγματά ηρέμησαν μετά από την παρέμβαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των υπόλοιπων παικτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης, όμως ο Γάλλος αμυντικός χαφ θέλησε να δώσει συνέχεια. Έτσι μετά το τέλος ο Πλεσί επιτέθηκε στον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Η παρέμβαση των άλλων παικτών έβαλε οριστικά ένα τέλος στο επεισόδιο.

Αν και προς στιγμήν οι δύο παίκτες φάνηκε να την γλυτώνουν, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει πλέον στον Γάλλο μέσο, καθώς αυτός έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο μετά την προπόνηση, σε αντίθεση με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος… έδωσε τόπο στην οργή.

Από χθες κιόλας ο Πλεσί πρέπει να θεωρείται εκτός ομάδας και στην σημερινή προπόνηση θα γυμναστεί μόνος του, σε αντίθεση με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα λάβει κανονικά μέρος με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου