ΣΤΙΒΟΣ

Σε Ζαγόρι και Κρίκελλο οι δρομείς του ΣΔΥΒ

σε-ζαγόρι-και-κρίκελλο-οι-δρομείς-του-σ-787028

Εξαιρετικές εικόνες και μοναδικές εμπειρίες προσέφερε σε περισσότερους από 1.600 δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό το 8ο Zagori Mountain Running, που έγινε το διήμερο 21-22/7 στο βουνό της Ηπείρου.

Η υποδειγματική διοργάνωση με τους αγώνες 80 χιλιομέτρων TeRA και 44 χιλιομέτρων Marathon Plus να γίνονται το Σάββατο και τους 21km Half Marathon και 10km Entry Race την Κυριακή δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους 11 δρομείς του ΣΔΥΒ που επισκέφτηκαν και έτρεξαν στο Ζαγόρι.

Η Μάρθα Ξηροφώτου έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία και τερμάτισε 6η στην κατάταξη γυναικών στον αγώνα των 44 χιλιομέτρων. Τρίτος στην κατηγορία του στα 21 χιλιόμετρα τερμάτισε ο Γιώργος Καλαντζής. Στην ίδια απόσταση έτρεξαν οι Θωμάς Μαλιαχόβας, Δημήτρης Οικονόμου, Δημήτρης Ρούσης, Αποστόλης Απλαντής. Η Βασιλική Ελευθερίου εντυπωσίασε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και κατέλαβε τη 2η θέση στη κατάταξη των γυναικών. Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν οι Γιάννης Κλόκας, Γιάννης Νταλάκας, Μάριος Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Άκερμαν. Δύο δρομείς του ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν το απόγευμα του Σαββάτου (21/7) στον Ευρυτάνειο Δρόμο απόστασης 19.500 μέτρων στο Κρίκελλο. Ο αγώνας ξεκινά από το Μνημείο στα Κοκκάλια, εκεί όπου έγινε η ιστορική μάχη Αιτωλών και Ευρυτάνων απέναντι στους Γαλάτες το 279 π.Χ. Ο Χαράλαμπος Γιώτας και ο Γιώργος Αλμπανούδης αγωνίστηκαν και τερμάτισαν μαζί, ενώ αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία, τη διοργάνωση και τις παροχές στον ορεινό αυτό αγώνα.

Ο Αμβρόσιος Δημητριάδης έτρεξε στον 2ο Ορεινό Αγώνα 7,5χλμ Προφήτη Ηλία Ασβεστόπετρας στο Νομό Κοζάνης και τερμάτισε 5ος.

Οι επόμενες συμμετοχές

Σειρά για τους δρομείς του ΣΔΥΒ παίρνουν δύο ακόμη αγώνες που θα γίνουν μεθαύριο Κυριακή 29/7. Τριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει ο ΣΔΥΒ, ενώ με πρωτοβουλία του θα κάνει και πεζοπορία στο φαράγγι Πάντα Βρέχει αύριο Σάββατο (28/7). Μεθαύριο Κυριακή στο KARPENISSI Energy RUN 10k θα τρέξουν οι Αγγέλα Αντωνίου, Αχιλλέας Καλαμάκης, Γιώργος Καλαντζής, Γιάννης Κλόκας, Σάκης Κράβαρης, Κώστας Παλάντζας και στον παιδικό αγώνα διάθλου ο Γιάννος Μακρυγιάννης. Ο Ηλίας Μακρυγιάννης θα συνοδεύσει την αποστολή.

Στον 5ο αγώνα «Με Θέα στο Αιγαίο» στον Αγιόκαμπο Λάρισας σε διαδρομή 9,5 χιλιόμετρα παραθαλάσσια θα τρέξουν ο Τόλης Κουτσουμπές και ο Θωμάς Μαλιαχόβας. Μια βδομάδα μετά σειρά για τους δρομείς του ΣΔΥΒ θα πάρει ο Νομός Καρδίτσας με δύο αγώνες, 2ος Ορεινός Αγώνας Νεράιδας Δολόπων Καρδίτσας το Σάββατο 4 Αυγούστου, και 1ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα-Μουχα-Καστανιά την επόμενη ημέρα.

Αλλαγή στον τρόπο εγγραφής για τους επόμενους αγώνες

Ο ΣΔΥ Βόλου ανακοινώνει την αλλαγή του τρόπου εγγραφής των μελών του για τους προσεχείς αγώνες. Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως και ώρες 19.00 ώς 21.00. Οι εγγραφές, όπως και η κράτηση για λεωφορεία-ξενοδοχεία, θα γίνονται αποκλειστικά μόνο αυτές τις δύο ώρες κάθε βδομάδα στο παραπάνω μέρος. Τηλέφωνα 6994583137 και 2421083788, μέιλ [email protected]. Η απόφαση πάρθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου κατά πλειοψηφία.

Κατ’εξαίρεση, οι εγγραφές για τους αγώνες Καλών Νερών, Αλμυρού, Σκιάθου γίνονται καθημερινά ώρες καταστημάτων στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523.

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 και 10 χιλιομέτρων, ενώ μια μέρα πριν θα γίνει και αγώνας 5 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές ανά αγώνα κοστίζουν 12-10-6 ευρώ αντίστοιχα και γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη και ώρες 19.00 ως 21.00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Επίσης γίνονται κρατήσεις για το ξενοδοχείο, ενώ θα ναυλωθεί από τον ΣΔΥΒ λεωφορείο για το διήμερο. Ο ΣΔΥΒ είχε 19μελή αποστολή το 2015 και βραβεύτηκε από τη διοργάνωση, 36μελή το 2016, 45μελή το 2017 και φέτος στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία σε συνέχεια της συνεργασίας με το φιλικό σωματείο των Ιωαννίνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου